Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Vémola totálne rozzúril fanúšikov! Rozprávku o nájdenom levíčati mu asi nikto neverí!
Zdielať na

Vémola totálne rozzúril fanúšikov! Rozprávku o nájdenom levíčati mu asi nikto neverí!

Archívna reportáž

Zdá sa, že sa nájde ešte veľa ľudí, ktorí majú pocit, že chovať exotické šelmy v zajatí je prestíž. Medzi známych chovateľov exotických zvierat patrí aj český MMA zápasník Karel Vémola. Tomu doma v akváriu pláva dokonca žralok či krokodíl a najnovšie sa na sociálnych sieťach pochválil novým huňatým prírastkom.

Mnohým ochranárom prírody a aj bežným ľudom zdvihol tlak Karlos Vémola príspevkom na sociálnej sieti, na ktorom pózuje v objatí s malým levíčatkom. Označil ho za nového člena rodiny. Avšak tvrdeniu, že ho niekto v krabici vyhodil ku smetnému košu a on sa malej šelmy dočasne ujal, akosi fanúšikovia, nečudo, neveria a na jeho osobu sa preto spustila vlna kritiky.

Fanúšikovia a sledovatelia Karlosa Vémolu na sociálnych sieťach sú znechutení a obviňujú ho, že malé levíča mu slúži len pre vlastné potešenie a honbu za "lajkmi" na Instagrame. "Zoznámte sa, toto je nový člen našej rodiny, levica Elsa!" predstavil hrdo svojho nového domáceho miláčika samozvaný český "Terminátor". Je všeobecne známe, že šelmy v zajatí trpia a zviera, ktoré narastie do obrovských rozmerov patrí do rúk profesionálnych chovateľov.

Karlos Vémola sa v ringu riadi heslom "Levi žerú prví" a záľubou v tejto šelme sa nijak netají. Mnohým fanúšikom preto príde nanajvýš podozrivé, že niekto len tak vyhodil v krabici levíča, ktoré sa náhodou dostalo do rúk Vémolovi:

​Silák azda aj čakal nejakú tú kritiku, tak ako to bolo aj v prípade slovenskej influencerky Zuzany Plačkovej, ktorá sa odfotila s levíčatkom na vôdzke uprostred najväčšieho slovenského sídliska. "Elsa u nás nie je doma prvý deň. Niekto ju pred viac ako štyrmi mesiacmi vyhodil v krabici von," vysvetľuje pod fotkou Karlos a dodáva, že starostlivosť o zvieratko bude iba dočasná. "Chápem, že mnohí z vás budú hovoriť, že lev patrí do prirodzeného prostredia niekde v Afrike, a nie vo Vémolande. S tým musím súhlasiť. A preto budem rád, keď mi namiesto kritiky poradíte, ako ju tam dostanem. Dokým sa však nenájde spôsob, ako ju vrátiť do jej domova, bude u nás a ja urobím všetko preto aby mala tú najlepšiu starostlivosť," sľubuje ďalej v statuse Vémola, no mnohí fanúšikovia jeho príbehu neveria a myslia si, že príbeh slúži iba na zakrytie jeho záľuby v exotických zvieratách.

Karlosovi historku o vyhodenom levíčatku v krabici nikto neverí. On však tvrdí, že mláďa vráti do prirodzeného prostredia hneď, ako to bude možné:

"To je neuveriteľné, Ľudia ako ty, by nemali mať takéto zvieratá. A ešte spoliehaš na to, že ti túto rozprávku o levíčati v krabici ľudia uveria. Návrat do prírody nie je totiž možný, a to z dôvodu, že sa už narodilo v zajatí. Ale chápem, že si chceš šplhnúť u fanúšikov," nedáva si servítku pred ústa jedna z asi už bývalých fanúšičiek športovca. Mnohých fanúšikov tiež zaujímalo, či má povolenia na chov takejto šelmy a dostatočný výbeh. Karlos si tak po rozchode so slovenskou "šelmičkou" Lelou Ceterovou kvôli jeho údajne nevere týmto príspevkom nielenže nešplhol, ale o pár stovák fanúšikov asi aj prišiel.

Súvisiace články

Najčítanejšie