Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Smutná správa o Schumacherovi! TOTO je jediná forma komunikácie s najbližšími!
Zdielať na

Smutná správa o Schumacherovi! TOTO je jediná forma komunikácie s najbližšími!

Archívna reportáž

V decembri to bude už sedem rokov, čo sa život jedného z najúspešnejších jazdcov Formule 1 v sekunde totálne zmenil. Počas lyžovačky vo francúzskych Alpách spadol na neupravenom teréne a upadol do kómy. Prebral sa až o štyri mesiace, no už nikdy sa úplne neuzdravil. Naopak, hoci nie je v ohrození života, jeho stav nie je dobrý a je trvalo pripútaný na lôžko.

Informácie o stave 51-ročného Michaela Schumachera sú len kusé, jeho manželka Corinna totiž odmieta čokoľvek komentovať a súkromie si prísne stráži. Isté je, že Michael, ako ho poznal svet, už neexistuje. Okrem rodiny k nemu ale majú prístup len tri osoby, aby mu poskytovali nevyhnutné starostlivosť, a tie sú viazané striktnou mlčanlivosťou.

Je ale takmer isté, že Schumacher je paralyzovaný a nedokáže pohnúť ani prstom, o schopnosti samostatne fungovať nemôže byť reč. No nielen pohybové centrum je ochromené. Nefunkčné je aj centrum reči, ako preniklo aktuálne na verejnosť, píše portál yahoo.

Michael mal kariéru ako z rozprávky:

​Jediné informácie, ktoré svet o Michaelovi má, sú reči z druhej ruky, ktoré prenikajú vďaka klebetnosti rodinných známych. Aktuálne si pustila ústa na špacír bývalá manželka niekdajšieho Schumacherovho šéfa z F1, Elisabetta Gregoraci. O stave bývalého pretekára prezradila, že nie je dobrý. "Nerozpráva. Komunikuje len očami, pohľadom," prezradila, ako sa Michael dorozumieva s blízkymi.

"Celá rodina sa presťahovala do Španielska, kde jeho žena zriadila v dome doslova nemocnicu," dodala Gregoraci. Veľkým problémom sa ale aktuálne stávajú už aj financie. Týždenná odborná starostlivosť o Schumachera stojí rodinu zhruba 100 tisíc eur a majetok, ktorý zanechal, sa tak pomaly stenčuje.No okrem správ o bývalej manželky Briatoreho prišli informácie aj od bývalého šéfa stajne Ferrari, Jeana Todta. Ten tvrdí, že Michaela videl minulý týždeň. "Bojuje. Dúfam, že svet ho ešte niekedy uvidí, jeho rodina na tom pracuje," prezradil s nádejou Todt.

Súvisiace články

Najčítanejšie