Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tak TOTO je splnený sen! Dara konečne dosiahla to, čo chcela!
Zdielať na

Tak TOTO je splnený sen! Dara konečne dosiahla to, čo chcela!

Archívna reportáž

Nie je veľa mét, ktoré by sa 47-ročnej Dare Rolins ešte nepodarilo prekonať. Najlepšie zarábajúca, s najlepšou postavou, s vyše 650 sledovateľmi na sociálnej sieti, s obrovskými hitmi, na titulke magazínu Forbes a teraz prišla azda ešte slávnejšia titulka. Snívajú o nej tie najvychytenejšie modelky sveta, a medzi nimi teraz zažiarila aj Dara.

Niežeby Dara Rolins nemohla svojou figúrou konkurovať modelkám, či lepšie povedané, dokonca až fitneskám. No skvelú postavu majú mnohé hviezdy a nie všetky sa dostanú na titulnú stránku azda najprestížnejšieho módneho magazínu, ktorého americkú mutáciu vedie legendárna "diablica" Anna Vintour. Dara bude zdobiť titulku slovenskej mutácie časopisu Vogue.

Dara len pomaly predýchava, že práve ona bude na titulnej stránke magazínu, ktorý kedysi ako mladučká doslova hltala. Priznala, že ešte ako tínedžerka si za prvé marky zarobené v Západnom Nemecku už aj bežala kúpiť jeden výtlačok slávneho Vogue.

Dara zažiarila aj počas tohtoročnej Miss Slovensko:

​Dara si zrejme nikdy neodvážila ani snívať, že raz by sa na titulnej stránke časopisu mohla ocitnúť práve ona. No tento rok jej zjavne ide karta. Okrem fotenia pre Vogue totiž pribudli hneď dva skutočne exkluzívne bonusy. "Že mi môj obľúbený návrhár, legendárny Jean Paul Gaultier pošle na fotenie kolekciu jeho originálnych, najslávnejších modelov, dokonca s osobným odkazom a darčekom, neverím... Že si raz oblečiem ten jeho ikonický korzet so špicatou podprsenkou, ktorý mala na sebe moja milovaná Madonna, neverím... A že sa to všetko stane v Paríži pri fotení pre Vogue a jeho titulky? Čooo, nemyslíš vážne!," rozplývala sa šťastím Dara.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Videokoláž, ktorú pre @vogueczechoslovakia vytvoril @portiswasp1 ? #darinkarolincova #čoomnevieš #whendreamscometrue ❤️sundayvibes✨?

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),

Na Instagram pridala hneď niekoľko videí a fotiek z procesu fotenia pre magazín, a predviedla sa aj v niekoľkých outfitoch, vrátane legendárneho korzetu Madonny, ktorý jej sadol ako uliaty. Zdá sa, že Dara dosiahla svoj vrchol. "Nie je, nebola a nebude legendárnejšia biblia módy, ako je tento časopis. A malá Darinka si v nej vždy večer pri lampičke listovala, snívala o veľkom svete a dlhej ceste, na ktorú je pripravená sa vydať," žiari Dara pri spomienkach, ktoré sa stavili splneným snom. Fotenie v Paríži si užila aj s dcérkou Lolou a nadšená je aj Darina mama Zlatica, nehovoriac o fanúšikoch.

Súvisiace články

Najčítanejšie