Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Totálne utajené tehotenstvo! Nikto netušil, že hviezdna herečka čaká bábätko!
Zdielať na

Totálne utajené tehotenstvo! Nikto netušil, že hviezdna herečka čaká bábätko!

Zdroj: Instagram/Amanda Seyfried

Sympatická americká herečka známa z muzikálu Mamma Mia! získala počas svojej doterajšej kariéry množstvo kvalitných hereckých úloh. Najznámejšie filmy, v ktorých účinkovala boli okrem spomínaného muzikálu po boku Meryl Streep aj film Bedári či Deväť životov, za ktoré získala aj ocenenia. Najkrajšia rola je pre ňu ale zrejme rola mamy a od 29. septembra 2020 už dokonca dvojnásobnej.

Herečke s nezameniteľnými veľkými modrými očami, Amande Seyfried sa ešte pred tromi rokmi narodila dcérka Nina a dnes sa spoločne s manželom, hercom Thomasom Sadowskim, tešia z ich druhého spoločného potomka. Tehotenstvo sa páru podarilo do poslednej chvíle pred verejnosťou utajiť aj vďaka izolácii, ktorú sa rozhodli z obavy pred koronavírusom podstúpiť.

Spoločne s hviezdnym párom žila v izolácii aj Amandina matka, ktorá bola veľkou oporou pri starostlivosti o ich dcérku. Amanda sa nikdy netajila tým, že túži aj po druhom dieťatku, no obaja boli s manželom natoľko pracovne vyťažení, že nebolo jednoduché si takýto životný krok naplánovať. Napokon sa im to podarilo a pri príležitosti jeho narodenia sa rozhodli odovzdať svetu odkaz.

Amanda vo filme Mama Mia! predviedla aj svoj spevácky talent, pozrite si scénku z obľúbeného muzikálu:

Manželia fotografiu s malou rúčkou synčeka uverejnili prostredníctvom sociálnej siete charitatívnej organizácie The International Network for Aid, Relief and Assistance [INARA] a War Child , ktoré pomáhajú deťom postihnutým vojnovými konfliktami na celom svete. „Od narodenia našej dcérky pred tromi rokmi sme si dali záväzok pomáhať nevinným deťom, ktoré sú brutálne poznačené vojnovými konfliktami a vojna sa stala súčasťou ich života. Narodením nášho syna sa stala práca organizácií INARA and War Child našou hviezdou,“ znie oficiálne vyjadrenie páru, ktorý je zároveň ambasádorom oboch organizácií.

Oznámenie o narodení druhého potomka využila herečka Amanda Seyfried spolu s manželom na osvetu pálčivej témy detí ohrozených vojnovými konfliktmi v rôznych kútoch sveta:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

@thomas_sadoski and I made a little man #Repost @thomas_sadoski ・・・ If you’re interested in helping out the (now) 4 of us would love it if everyone able could set up a monthly $4 (or $44!!) donation to BOTH of these incredible organizations that help make the world a better place for kids. Repost from @inaraorg & @warchildusa. We at War Child and INARA are so happy to be the first to announce that our board members Amanda Seyfried and Thomas Sadoski welcomed their second child into this world. ⁠ ⁠ Their statement:⁠ “Since the birth of our daughter 3 years ago our commitment to the innocent children that are so brutally affected by conflict and war has been a driving force in our lives. With the birth of our son the work of INARA and War Child has become our North Star.”⁠ @mingey @thomas_sadoski @inaraorg⁠ ⁠ ⁠#AmandaSeyfried #ThomasSadoski #BabyBorn #BabyAnnouncement #SecondChild #NewBorn #INARA #WarChild

Príspevok, ktorý zdieľa Amanda Seyfried? (@mingey),

Uvedomujú si totiž, rovnako ako aj rodičia nedávno narodenej dcérky Katy Perry a Orlanda Blooma, v akom svete žijeme, kde nie všetky deti prichádzajú na svet do mieru, bezpečia a hojnosti. Vďaka ich popularite dokážu upozorniť širokú verejnosť na tieto skutočnosti a nútia ich tak zamyslieť sa, ako pomôcť a nebyť ľahostajnými. Za to im patrí iste uznanie aj vďaka. V podobnom duchu sa plánujú angažovať aj princ Harry s manželkou Meghan.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie