Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Hviezdna herečka sa ukázala úplne nahá! Pobúrila svoju 16-ročnú dcéru!
Zdielať na

Hviezdna herečka sa ukázala úplne nahá! Pobúrila svoju 16-ročnú dcéru!

Archívna reportáž

Americká herečka známa napríklad aj z filmu Nákaza či Zamilovaný Shakespeare nedávno oslávila narodeniny. Iba málokto by uveril, že sympatická hviezda bude mať o dva roky päťdesiatku, svojím entuziazmom a sebavedomím je pre mnohé ženy a matky vzorom.

Herečka a podnikateľka Gwyneth Paltrow (48) na profile sociálnej siete zverejnila fotografiu, na ktorej je zachytená celkom nahá. Intímne partie zakrýva iba šikovná póza, no aj tak mnohí ostali z jej odvahy zaskočení. No azda najvtipnejšie zareagovala jej vlastná dcéra, tínedžerka Apple.

Dvojnásobná mama Gwyneth oslávila 48. narodeniny fotografiou v Evinom rúchu v "rajskej" záhrade. Štíhla blondínka tak dokázala, že vek je iba číslo a pokiaľ sa človek o svoju telesnú schránku stará, tá mu to vo vyššom veku vráti aj s úrokmi.

Gwyneth má za sebou jedno nevydarené manželstvo so spevákom Chrisom Martinom, tí nečakaným rozvodom v roku 2016 mnohých šokovali:

"Nemám na sebe nič okrem mojej narodeninovej róby. Ďakujem za Vaše narodeninové priania," napísala pod odvážnu fotografiu Gwyneth, a reakcie na seba nenechali dlho čakať. Medzi obdivovateľmi a gratulantmi sa objavili aj mnohé herecké kolegyne ako Courteney Cox, modelka Naomi Campbell, speváčka Katy Perry či herečka Vanessa Hudgens. Avšak ráznym a strohým komentárom komentárom to "zaklincovala" herečkina dcéra Apple. "MAMA" napísala káravým štýlom s veľkými písmenami pod fotku nahej matky 16-ročná slečna.

Gwyneth takto odvážne poďakovala za gratulácie k narodeninám na sociálnej sieti:

Onedlho však pridala ďalší komentár, kde uznala maminu výnimočnosť. "Ale si to zabila," napísala kompliment typicky tínedžerským slangom. Gwyneth sa už roky venuje podnikaniu v kozmetickom priemysle a hereckú kariéru, zdá sa, nadobro zavesila na klinec. Okrem dcéry Apple má aj syna Mosesa (14) z manželstva so spevákom skupiny Coldplay, Chrisom Martinom. Ich manželstvo sa však rozpadlo v roku 2016 po dlhých 13 rokoch a Gwyneth sa v roku 2018 vydala za scenáristu Brada Falchuka.

Súvisiace články

Najčítanejšie