Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Krátko po tragickej smrti herečky zbalila jej sestra exšvagra! Ľudia sú pohoršení!
Zdielať na

Krátko po tragickej smrti herečky zbalila jej sestra exšvagra! Ľudia sú pohoršení!

Zdroj: Instagram/RD

Smrť americkej herečky Nayi Rivera († 33) otriasla v júli nielen jej najbližšou rodinou, ale aj kolegami zo sveta šoubiznisu. Po tom, ako sa herečka rozhodla stráviť deň na jazere sa po nej zľahla zem a na opustenej loďke sa našiel iba jej 4-ročný synček Josey. O niekoľko dní voda odhalila krutú realitu, mladá mamička sa utopila.

Práve náročné pátranie po Nayi spojilo jej bývalého manžela a otca malého Joseyho, Ryana Dorseyho (37) a sestru nebohej herečky, modelku Nickaylu Riveru (26). Podľa informácii denníka Daily Mail, sa k bývalému švagrovi po troch mesiacoch od smrti svojej sestry nasťahovala a neprajníkom odkázala, že ju ich názor na jej vzťah vôbec nezaujíma.

​Nickayla sa so svojím bývalým švagrom zblížila počas ťažkého obdobia po smrti jej sestry, keď spolu často trávili čas kvôli starostlivosti o malého Joseyho. Ryanovi tiež pomáhala so sťahovaním z jeho bytu do spoločného hniezdočka, trojizbového domu v Kalifornii, kde plánujú spoločne vychovávať malého chlapca, ktorý prišiel tragicky o mamu. Pred pár týždňami ich paparazzi dokonca načapali ruka v ruke na nákupoch, v spoločnosti malého chlapčeka, ktorý tento mesiac oslávil päť rokov.

Pozrite si najobľúbenejšie scénky s populárne muzikálového seriálu Glee v ktorom Naya Rivera hrala úlohu Santany Lopez:

"V najtemnejších časoch môjho života je najdôležitejšia moja rodina a priatelia," začína status v príbehu na Instagrame Nickayli. "Nemám obavy z toho, ako to môže vyzerať, pretože nikto nepochopí tie chvíle agónie, ktoré musíme znášať. Naučila som sa, že treba ľudom prejaviť súcit, nie ich súdiť a nebrať žiadnu chvíľku v živote ako samozrejmosť," vyznala sa ďalej v statuse, čím narážala na negatívne reakcie na jej vzťah s bývalým manželom jej tragicky zosnulej sestry.

Nickayla svoj smútok zdieľa s fanúšikmi na Instagrame prostredníctvom fotiek z rodinného albumu, avšak mnohí sú vzťahom s bývalým manželom jej mŕtvej sestry pohoršení, čo dávajú najavo nenávistnými komentármi:

Nickayla Rivera so svojím synovcom:

​​Naya Rivera a Ryan Dorsey sa zoznámili pri nakrúcaní seriálu Glee, boli manželmi takmer štyri roky, počas ktorých sa im v roku 2015 narodil malý synček Josey. Ich búrlivé manželstvo sa však v roku 2018 rozpadlo po tom, ako Ryan obvinil svoju manželku z domáceho násilia. O svojho syna sa starali spoločne prostredníctvom striedavej starostlivosti až do osudného 8. júla 2020 keď sa 33-ročná Naya Rivera utopila v jazere Lake Piru v Kalifornii.

Súvisiace články

Najčítanejšie