Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ceterová a Vémola opäť spolu?! Spoločný víkend a fotka ako dôkaz!
Zdielať na

Ceterová a Vémola opäť spolu?! Spoločný víkend a fotka ako dôkaz!

Zdroj: Instagram/Lela Ceterova

Zdá sa, že aj po búrlivom rozchode sa snažia rodičia malej Lily vychádzať a pochopili, že riešiť svoje súkromie verejne môže urobiť viac škody ako úžitku. Rozpad rodiny navyše neuľahčil ani koronavírus, ktorým sa celá rodina, vrátane 8-mesačnej dcérky, nakazila.

Slovenská playmate Lela Ceterová a jej, dnes už bývalý priateľ, Karlos Vémola majú, zdá sa, to najhoršie obdobie za sebou. S českým zápasníkom MMA, ktorý je zároveň otcom 9-mesačnej Lily, strávili po niekoľko týždňovom odlúčení spoločný víkend v Prahe. Podľa fotografií na sociálnych sieťach sa zdá, že to bolo príjemné rodinné stretnutie.

Obaja rodičia už krátko po rozchode tvrdili, že sa budú snažiť byť naďalej čo najlepšími rodičmi ich malej Lilinky, a svoj sľub sa po uzdravení z koronavírusu snažia aj splniť. Aj keď sa Lela spolu s malou dcérkou odsťahovala z ich pražského domova do bratislavského bytu, Karlosovi dopraje radosť z rodičovstva. Ten využil priestor vo svojom nabitom kalendári a uplynulý týždeň svoju bývalú partnerku a malú dcérku v hlavnom meste Slovenska navštívil.

Karlos je úspešný športovec, no napriek vyťaženosti si na svoju malú dcérku vie nájsť čas:

​Na oplátku sa do stovežatej Prahy cez víkend vybrala aj Lela s malou Lily a bývalí partneri dokonca spoločne večerali v jednej z ázijských reštaurácií. "Ten pravý čas na sushi," napísala modelka pod fotografiu, kde zvodne pózuje nad dobrotami japonskej kuchyne. Podobne zvodný pohľad však venovala aj fotografovi, ktorým bol zrejme práve Karlos. Ten totiž iba krátko predtým zdieľal fotografiu svojej dcérky z toho istého miesta ako Lela, hoci jeho fotografia neskôr z instastories zmizla.

Lela pridala na Instagram fotografiu z rovnakých miest ako jej bývalý partner Karlos Vémola, mnohí teda špekulujú, či sa predsa len k sebe rodičia malej Lily nevrátia:

Či to bolo stretnutie rodičov, alebo sa odohrávalo romantické rande, vedia iba oni dvaja. Lela však urobila vskutku rezolútny krok, keď sa rozhodla opustiť spoločnú domácnosť po tom, čo na povrch vyplávali početné nevery českého "Terminátora". Avšak neboli by ani prví ani poslední rodičia, ktorí by dali svojej láske druhú šancu pre dobro rodiny a spoločnej dcérky.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie