Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Z českej Miss je sexkoučka! Učí mužov, ako mať aj niekoľko orgazmov naraz!
Zdielať na

Z českej Miss je sexkoučka! Učí mužov, ako mať aj niekoľko orgazmov naraz!

Zdroj: Instagram/HH

Bývala česká miss a modelka Helena Houdová (40) vedie nie celkom bežný spôsob života. Cestuje s deťmi po svete, je vegánkou, rada sa pohybuje v prírode nahá, čo neraz aj dokumentuje na sociálnych sieťach svojimi fotografiami. Posledné mesiace nemôže pre koronavírus toľko cestovať, no ani teraz nezaháľa.

Helena Houdová sa viac ako modelingu venuje spirituálnemu životu a témami s ním spojenými. Prezentuje sa ako certifikovaná koučka pre posvätnú sexualitu, lásku a vzťahy, učí ženy a mužov, ako môžu prekonať všetky obmedzenia v pohlavnom živote. Pre český denník Blesk.cz vysvetlila, čo obnáša takýto kurz pod jej vedením a čo môžu od neho jeho účastníci na konci očakávať.

Bývalá česká miss a modelka ponúka počas pandémie kurzy pre mužov prostredníctvom internetu. Je možné, že ju k tejto myšlienke inšpiroval fešný kvantový fyzik a popularizátor vedy Alex E. Lamber, s ktorým trávi veľa času na exotickom indonézskom ostrove Bali. Je to vôbec prvý muž po jej rozvode, s ktorým sa ukazuje na verejnosti a zverejňuje ich spoločné fotografie v intímnych chvíľach, či už v bazéne v objatí, alebo aj ako jej nesie raňajky do postele. Vyzerá pritom veľmi šťastne a spokojne, a podľa svojich slov, chce šťastie a spokojnosť dopriať aj ostatným.  

Helena býva hosťom mnohých podcastov a rozhovorov, keďže mnohých zaujíma pozadie náplne jej práce, ktorá je stále tak trochu zahalená rúškom tajomstva:

Aktuálne štartuje online sedemdňový kurz pre mužov, kde sľubuje, že sa naučia lepšie rozumieť ženám, stanú sa lepšími milencami, alebo si jednoducho len osviežia sexuálny život a naučia sa pár nových fígľov. „Sexuálna energia je životná sila, ktorá tvorí všetko a dáva nový život. Pokiaľ sa s ňou naučíme vedome pracovať, tak môžeme tvoriť pre seba svoj nádherný svet vo všetkých oblastiach nášho života. V biznise, práci, partnerstve, rodičovstve, vo vzťahoch a môžeme mať aj epický sex,“ objasňuje Helena význam kurzu, a ďalej približuje jeho obsah. „Prakticky to znamená vedome pracovať so svojím vzrušením, potešením, so svojou erekciou a ejakuláciou. Učím mužov, ako mať niekoľko orgazmov naraz. V nevedomej sexualite sa predpokladá, že muži majú len jeden orgazmus s ejakuláciou. Vo vedomej sexualite to tak nie je,“ hovorí presvedčivo sexkoučka Helena. 

Helena to ako spirituálna koučka dotiahla až pred vskutku veľké publikum. Za niekoľko rokov si vybudovala základne poslucháčov a obdivovateľov po celom svete:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

And what will others think of me? Is the biggest joy, love, abundance, pleasure and life killer program we all carry at some point of our lives. It used to prevent me to be myself fully. It used to keep me small. It used to make me believe I was not enough or too much. It used to steal joy and pleasure from my life.. I was scared to express myself. It used to freeze me. Now.. I feel so much gratitude. I stand in my power. I found my current purpose. I had courage to give myself freedom to create my life, my work and my relationships around what I desire. And I share my gifts, my knowledge, my experiences and my purpose freely. I live it, love it, breath it, dream about it and I know I am powerful beyond measure. You know how I got here? I stopped giving f@#k what other people think of me. I give them freedom to love, hate, reject, unfollow, support or leave me absolutely. I let them do them. And I do me. The pic is from me teaching sex magic at my soul family gathering @mindvalley with dear @vishen ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ A co si o mne budou ostatni myslet? Je nejvetsi program=zabijak lasky, hojnosti, radosti, stesti a vubec zivota v dejinach lidstva. Nedovoloval mi byt plne sama sebou. Drzel me to v malosti. Diky nemu jsem verila, ze nejsem dost dobra nebo jsem naopak moc. Kradl mi radost a poteseni z zivota. Nedovolovala jsem si vyjadrovat se podle mych prani. Nyni.. Jsem neskutecne vdecna.. Stojim ve SVE sile. Nasla jsem SVOJE momentalni poslani. Dala jsem si SVOBODU vytvorit SVUJ zivot, SVOJI praci a SVOJE vztahy podle toho, jak je chci ja. A diky tomu muzu sdilet svoje dary, svoje zkusenosti, svoje znalosti, svoje poslani a pomahat tak tisicum lidi vstoupit do jejich sily. Ziju to, miluju to, dycham to, snim o tom a vim, ze moje vnitni sila je neomezena. A jak jsem toho docilila? Prestala jsem se trapit nad tim, co si o mne ostatni mysli. Davam jim svobodu me milovat, nenavidet, podporovat, pomlouvat, opustit, zavidet.. Dovoluju jim delat je. A ja delam sebe. Vstupovat do sve sily skrze sexualni energii budeme se skupinou odvaznych a vedomych muzu od 18.10. v online programu MILENEC BEZ HRANIC. Www.helenahoudova.cz

Príspevok, ktorý zdieľa Helena Houdova (@helenahoudova),

Záujemcovia získajú po zaplatení prístup do systému a ku všetkým lekciám, kde môžu Helene klásť otázky aj osobne. Otázky možno klásť prostredníctvom chatu v aplikácii Zoom a účastník kurzu uvidí iba Helenu, nie ostatných účastníkov a, samozrejme, nikto neuvidí ani jeho. Kurzy môže sledovať aj zo záznamu, pokiaľ nestíha v priamom prenose. Houdová je presvedčená, že takéto typy kurzov chýbajú,  v spoločnosti panuje zlé chápanie sexu, pokrivené aj jeho prezentáciou v médiách. 

Súvisiace články

Najčítanejšie