Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Opäť ukazuje krivky! Najslávnejšia z klanu hviezd reality šou na fotkách bez príkras!
Zdielať na

Opäť ukazuje krivky! Najslávnejšia z klanu hviezd reality šou na fotkách bez príkras!

Archívna reportáž

Azda neexistuje obálka módneho časopisu, na ktorej by sa aspoň raz neobjavila čo i len jedna zo sestier Kardashianových. Napokon, v módnom a kozmetickom priemysle sú tieto dravé dámy pojem a čoho sa dotknú, to premenia na zlato. Kim sa nemusí ničoho ani dotknúť, stačí, že sa vyzlečie.

Podľa informácii denníka Daily Mail, televízna hviezdička a členka slávneho klanu, Kim Kardashian, nedávno absolvovala celkom netradičné fotenie titulky pre  magazín. Vzniklo v spolupráci s dizajnérkou Michele Lamy a veľmi netradične sa úlohy fotografa zhostil multitalentovaný umelec, kandidát na prezidenta USA a Kimin manžel zároveň, psychicky nie celkom vyrovnaný raper Kanye West.

Reality show hviezdička a členka najznámejšieho klanu Kardashianiek, kráska s mohutným pozadím sa spolu s manželom, zdá sa, vystrábila z nedávnej krízy, spojenej s jeho kandidatúrou na prezidenta. Počas prvého vystúpenia v rámci kampane pridal k chaotickým vyjadreniam aj šokujúce slová o údajnom plánovanom potrate ich najstaršej dcéry. O vyriešení problémov v raji svedčí práve aj fotografovanie titulky magazínu Another.

Kim Kardashian na začiatku kandidatúry svojho manžela na prezidenta Spojených štátov ani len netušila, aká psychická záťaž to bude nielen pre manžela, ale aj pre celú ich rodinu. Dnes však stojí po jeho boku a snaží sa mu spestriť život rôznymi aktivitami:

​Fotenie pre magazín sa uskutočnilo na Kanyeho ranči vo Wyomingu a jeho manželka na ňom zvodne pózovala v ligotavých šperkoch spomínanej dizajnérky, 76-ročnej Michele Lamy. Tá na oplátku zapózovala pred fotografom Rickom Owensom v Paríži, v spodnej bielizni, ktorú navrhla Kim a kolekcie nesie názov SKIMS. Fotenie sa síce uskutočnilo s iným fotografom a na inom mieste planéty, no spojila ich vydarená titulná fotografia. Pozoruhodná je v prípade Kim najmä tým, že je minimálne retušovaná, ak vôbec. Obvykle sa totiž táto Kardashianka necháva "vyžehliť" do absurdnej dokonalosti.

Výsledok spolupráce sa dočkal pozitívneho ohlasu, Kanye tak môže v prípade neúspešnej kandidatúry zvažovať aj povolanie fotografa:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Kim Kardashian and Michèle Lamy come together for a special project for AnOther⁠⠀ ⁠⠀ Two minds from very different worlds, @lalamichmich and @kimkardashian have formed a supportive relationship since meeting in 2013. Here, the pair are photographed wearing each other’s designs in a shoot guided by the photographer @paulkooiker. A project conceived during lockdown – Lamy in France, Kardashian in the US, Kooiker in the Netherlands – the result is a celebration of an unexpected kinship. Link in bio ?⁠ ⁠⠀ ⁠⠀ 1: from AnOther Magazine A/W20, concept and photographic direction by @paulkooiker and photography by Kanye West⁠⠀ 2: from AnOther Magazine A/W20, concept and photographic direction by @paulkooiker and photography by Rick Owens⁠⠀ ⁠⠀ #AnOtherMagazine39 #FightFlightUnite #KimKardashian #MichèleLamy⁠⠀

Príspevok, ktorý zdieľa AnOther Magazine (@anothermagazine),

​Podľa informácií denníka Daily Mail bol Kanye pri fotení presne inštruovaný profesionálnym holandským fotografom menom Kooiker. Raper už dlhšiu dobu trávi väčšinu času na svojom rozľahlom ranči v americkom Wyomingu, kým jeho manželka  s deťmi trávia čas v slnečnom Los Angeles, kde okrem iného pracuje aj na spomínanej kolekcii spodnej bielizne. Avšak posledné týždne ju videli práve na ranči u jej manžela a zdá sa, že to s ním napriek jeho psychickým problémom nevzdáva a snaží sa mu vyplniť čas rôznymi aktivitami, ako napríklad aj fotením titulky magazínu.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie