Oblačno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Tehotná manželka Roba Pappa šla DO NAHA napriek chladnému počasiu! TOTO bol dôvod!
Zdielať na

Tehotná manželka Roba Pappa šla DO NAHA napriek chladnému počasiu! TOTO bol dôvod!

Zdroj: Instagram/RP

Spevák Robo Papp na rok 2020 rozhodne nezabudne. Nielenže sa po druhýkrát oženil, ale o približne dva mesiace mu pribudne k dcérke Isabelle aj synček. Robo nešetrí vyznaniami voči svojej mladomanželke a pochválil sa aj teraz, keď spoločne absolvovali tehotenské spomienkové fotografovanie. Aktuálne je v živote Roba Pappa najväčšou témou tehotenstvo jeho druhej manželky, s ktorou si povedali "áno" len pred dvomi mesiacmi. Krásna Veronika už má poriadne bruško, no bábo príde na svet až niekedy okolo Vianoc. Na bračeka sa už veľmi teší aj Robova milovaná dcérka Isabella.

V polovici júna si povedali 28-ročná Veronika a o desať rokov starší spevák Robo Papp áno v Modre neďaleko Bratislavy. Predtým tvorili pár  dva roky. Hoci s bývalou manželkou Evou Lučeničovou sa Papp rozviedol len minulý rok, nežili spolu už roky, no o spoločnú dcérku Isabellu sa starali a starajú ukážkovo.

Aj 10-ročná Isabella sa už nevie dočkať nevlastného bračeka, ktorý by mal byť pre rodinku vianočným darčekom. Krásna Veronika absolvovala v týchto dňoch fotenie s bruškom, ako mnohé iné ženy v očakávaní.

Vypočujte si jednu z Robových piesní:

Keďže má ale zimný termín, posledné mesiace tehotenstva absolvuje v chladnejšom období. A na doteraz najchladnejšie dni tohtoročnej jesene narazila Veronika aj počas fotenia. To jej ale nebránilo vyzliecť sa do Evinho rúcha, aby boli spomienky čo najhmatateľnejšie. "Dnes dala aj Veve trošku otužovania, ale stalo to za to, budeme mať zvečnené toto krásne obdobie očakávania," napísal ku krásnej čiernobielej fotke nastávajúci dvojnásobný otecko.

Robo prezradil, že jeho manželka je v 30. týždni, od pôrodu ich delia približne dva mesiace a tak to vychádza, že na Vianoce už by mali byť s určitosťou traja plus Isabellka. Spevák je zjavne do svojej Veroniky veľmi zaľúbený. "Tridsiaty týždeň a ona stále vyzerá ako víla," okomentoval ďalšiu fotku svojej lásky a dá sa s ním len súhlasiť. Nastávajúca mamička zjavne nepribrala žiadne zbytočné kilá navyše, všetko je len v brušku. V priesvitnej blúzke a s vencom vo vlasoch skutočne vyzerá ako víla. Už len vydržať dva mesiace a do rodinky pribudne aj malý škriatok.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie