Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Večne mladá Lucka? Prezradila, čo je za jej mladistvým vzhľadom a poriadne tým prekvapila!
Zdielať na

Večne mladá Lucka? Prezradila, čo je za jej mladistvým vzhľadom a poriadne tým prekvapila!

Zdroj: Instagram/Lucie Vondráčková

Známa česká speváčka nepatrí medzi celebrity, ktoré priveľmi riešia svoju vizáž. Nedávno sa Lucie Vondráčková dostavila na vernisáž takmer nenamaľovaná, s mierne strapatými vlasmi, skoro ako divožienka. Avšak nikoho, kto ju pozná, to vôbec neprekvapuje.

Lucka Vondráčková už roky preferuje prirodzený vzhľad a ležérne oblečenie, vďaka čomu pôsobí táto mama dvoch detí veľmi mladistvo. Napriek tomu, že tento rok oslávila okrúhlych 40 rokov sa speváčka stále cíti mlado a podľa toho sa aj správa. A pravdou je, že štyri krížiky na chrbte by jej ozaj nikto nehádal. Energiou nabitá Lucka o tom presvedčila v rozhovore aj divákov hudobnej stanice Óčko.

To potvrdil aj známy český moderátor, ktorý ju pozval na rozhovor do svojej talkshow. Kým nasadla do auta, stihol jej vystrúhať kompliment, že stále vyzerá ako pred 26 rokmi, keď moderovala reláciu Klub Marmeláda. „Ďakujem za kompliment, asi je to tým krémom, čo som nedávno dostala. On to vlastne nie je krém, ale také mydlo, ktoré si namydlíte na ruky a namažete na tvár. Nič viac nerobím,“  zareagovala vtipne Lucie, ktorá mala v čase moderovania iba sladkých15 rokov. Avšak iba nejakým krémom to asi nebude,  za mladistvým vzhľadom treba hľadať aj Luciin životný štýl.

Lucie Vondráčková v rozhovore prezradila, v čom tkvie tajomstvo jej mladistvého vzhľadu:

Žiadne drahé krémy, botox a iné zákroky v jej prípade nehrozia. Lucie dbá na zdravú výživu, preferuje bezmäsitú stravu, športuje a veľa chodí. Aj na natáčanie populárnej talkshow prišla po vlastných a cesta z domu jej vraj trvala až tri hodiny. „Jednoducho som skoro ráno vyšla a o desiatej som bola na mieste. Chodenie je pre mňa úplne prirodzené. Nie kvôli kondičke, ale pretože pri tom aj pracujem a vyriešim všetky telefonáty,“ tvrdí Vondráčková, ktorá podľa vlastných slov chôdzu praktikovala aj počas pobytu v Kanade, a to aj v mrazoch, ktoré sú tam bežné počas dlhých zimných mesiacov. Krajinu javorového listu si veľmi obľúbila a domov do rodného Česka sa vracala s ťažkým srdcom. Dobre sa tam cítili aj jej synovia, ktorí tam mali aj veľa kamarátov.

Lucie si na šminky a úpravy tváre nijak nepotrpí, pochopila, že mladosť je o nastavení mysle a dobrej kondícii:

Podľa Lucie si však už pomaly zvykajú a tešia sa najmä z nového domčeka, ktorý momentálne zariaďujú. Okrem nich domček obýva aj mačka, no na rozšírenie členov domácnosti v podobe životného partnera herečka a speváčka vôbec nerozmýšľa. Život jej napĺňa práca, iba nedávno nahrávala spolu so spevákom Sámerom Issom ľúbostný duet, prečo ju začali mnohí s týmto enfant terrible českého popu spájať. Bývalá manželka hokejistu Tomáša Plekanca sa s láskou venuje svojim synom, ktorých vedie k rôznym športovým aktivitám a zdravý životný štýl je v rodine samozrejmosťou aj pre nich.

 

Súvisiace články

Najčítanejšie