Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Najnovšie fotky rodinky princa Williama! TENTO detail zaujal najviac!
Zdielať na

Najnovšie fotky rodinky princa Williama! TENTO detail zaujal najviac!

Archívna reportáž

V Británii sa pomaly, ale isto môžu tešiť na nového kráľa. Akokoľvek je kráľovná Alžbeta II. obľúbená, predsa len jej vek už hovorí jasne. Nepotrvá dlho a moc by mal prevziať jej syn, princ Charles. Povráva sa ale, že pre jeho vysoký vek už azda odovzdá následníctvo rovno svojmu synovi, princovi Williamovi. Zrejme by tým väčšinu ľudí veľmi potešil, lebo v súčasnosti azda niet obľúbenejších predstaviteľov monarchie, ako sú práve William, Kate a ich deti.

Rodinka ako z katalógu, s večným úsmevom, dokonale upravení a vždy na správnom mieste, aby pomáhali. Tak pôsobia manželia William a Kate, ktorí skutočne vzali povinnosti voči kráľovskej rodine veľmi vážne. Hoci sa povráva, že je to všetko súčasť prešpekulovaného marketingu, aby si získali popularitu ešte pred nástupom na trón, fakty sa nemenia - robia to výborne a veľmi uveriteľne.

Nepochybne vďačia za obrovskú popularitu aj svojim trom potomkom. Princ George, princezná Charlotte a najmladší princ Louis sú skutočne rozkošní a pôsobia ako dobre vychované deti. Navyše, Kate ich dokáže objektívom zachytiť tak, že sa ľudia pri pohľade na fotky od nadšenia priam roztápajú.

William a Kate robia neustále veľmi sympatické kroky smerom k verejnosti:

​Aj najnovšie fotky, ktoré pridali na svoj oficiálny Instagram si získali už vyše milión srdiečok za jediný deň. Tentokrát to ale nie je len detičkami. Na fotke je aj skutočne slávna osobnosť, Sir David Attenbourough, prírodovedec, moderátor a najmä svetoznámy popularizátor prírodných vied a krás, učiaci ľudí láske k prírode už vyše 60 rokov. William s rodinou a Sir David chystajú spoluprácu. "So spoločnou vášňou pre ochranu sveta prírody sa neustále navzájom podporujú v misiách pri riešení niektorých z najväčších environmentálnych výziev, ktorým naša planéta čelí," píše v popise k fotkám.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

The Duke and Duchess of Cambridge are delighted to share new photographs of their family with @DavidAttenborough. The photographs were taken earlier this week in the gardens of Kensington Palace, after The Duke and Sir David attended an outdoor screening of Sir David’s upcoming feature film ?️ ‘David Attenborough: A Life On Our Planet’. With a shared passion for protecting the natural world, they continue to support one another in their missions to tackle some of the biggest environmental challenges our planet faces. This includes working together on The @EarthshotPrize ? the most prestigious global environment prize in history – further details of which will be shared in the coming weeks. When they met, Sir David gave Prince George a tooth from a giant shark ? the scientific name of which is carcharocles megalodon (‘big tooth’). Sir David found the tooth on a family holiday to Malta in the late 1960s, embedded in the island’s soft yellow limestone which was laid down during the Miocene period some 23 million years ago. Carcharocles is believed to have grown to 15 metres in length, which is about twice the length of the Great White, the largest shark alive today.

Príspevok, ktorý zdieľa Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal),

Spolupráca sa týka súťaže Earth Prize, prestížneho globálneho ocenenia v oblasti životného prostredia. Na prvej fotke sú viditeľne nadšené deti Kate a Williama, no najväčšiu pozornosť si vyslúžila posledná z trojice záberov. Sir David a princ William na nej sedia na známych režisérskych stoličkách s menami, akurát, že si ich vymenili. Podľa niektorých ide o krásny symbol, že pri ochrane prírody nejde o tituly, je nutné o ňu bojovať spoločne, bez ohľadu na pôvod. Iní si myslia, že tým chcel vzdať princ William hold prírodovedcovi, ktorému "pustil" svoje miesto. Nech už bol zámer akýkoľvek,  neostal bez pozitívnej odozvy, čo bolo nepochybne v pláne.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie