Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Jasmina a Rytmus s krásnou rodinnou fotkou! TAKTO u nich vyzerá dokonalý víkend!
Zdielať na

Jasmina a Rytmus s krásnou rodinnou fotkou! TAKTO u nich vyzerá dokonalý víkend!

Archívna reportáž

Zdá sa, že v rodinke Vrbovských ide všetko po starom. V ich prípade to znamená, že vládne stále absolútna idylka. Aspoň tak sa to javí pri pohľade na sociálnu sieť jedného či druhého, kde tvoria podstatnú časť príspevkov fotky z rodinnej pohody, alebo času stráveného s blízkymi. Pochopiteľne, každý popri tom rieši aj to, čo ho okrem rodinky napĺňa najviac.

V prípade Jasminy Vrbovskej Alagič nasleduj hneď po Sanelovi a Patrikovi láska k žartíkom. Svojim fanúšikom už predviedla toľko humorných scénok so svojím kamarátom Milanom, a v ostatnej dobe aj s Matejom Zrebným, žeby sa mohla humorom aj živiť. Rytmus ostáva verný svojim dvom "mimorodinným" láskam - boxu a rapu. V jeho prípade mu druhé menované vynieslo majetok, o akom môže väčšina našich spevákov len snívať.

V prípade tejto rodinky stále platí, že sa radi pochvália čímkoľvek, len jediná vec ostáva ich fanúšikom stále zapovedaná. Je to tvár malého Sanela, ktorý má už 14 mesiacov, no jeho rodičia ho ešte nikdy na sociálnej sieti neukázali. Hoci už viackrát vysvetlili, prečo to robia, aj tak sa mnohí stále dožadujú vysvetlenia a toto skrývanie chlapca sa im nepozdáva.

Rytmus má od začiatku jasno v tom, čo je pre neho na prvom mieste:

​Pravdou ale je, že každý rodič má právo rozhodnúť sa ako chce, či svoje dieťa svetu ukáže alebo nie a keďže sociálne siete sú považované za riziko, nemožno sa čudovať, ak sa niektorí rozhodnú neukazovať. No Jasmina a Rytmus nemajú problém podeliť sa s fanúšikmi o rodinnú idylku. Vždy prefíkane zachytia moment, keď je Sanel práve odvrátený od objektívu, a to sa im podarilo aj teraz. "To úplne najpodstatnejšie máme všetci doma. Rodina," napísala Alagič k peknej fotke tej svojej rodinky.

Niektorí fanúšikovia jej nezabudli pripomenúť, že nemajú všetci také šťastie, no to iste nie je dôvod, aby teraz Jasmina a Rytmus svoje šťastie skrývali. "Vlastná rodina Ti vytvorí múr proti všetkému ostatnému. Pochopíš, že to všetko za ním je oveľa menej alebo vôbec dôležité a pán Boh zaplať za to," napísala prednedávnom k inej fotke so svojimi najdrahšími. Navyše, možno sa chcela pochváliť aj novým zostrihom svojho synčeka, ktorý bol opäť u holiča, ako Jasmina priznala.

Súvisiace články

Najčítanejšie