Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Český komik na dýchacom prístroji poslal správu z nemocnice! TAKTO je na tom!
Zdielať na

Český komik na dýchacom prístroji poslal správu z nemocnice! TAKTO je na tom!

Zdroj: ISIFA

K zástupu známych osobností, ktoré si vypočuli verdikt o pozitivite testu na koronavírus neustále pribúdajú ďalšie. Reč je predovšetkým o celebritách v Českej republike, kde sa vírus šíri už nekontrolovateľnou rýchlosťou. Kým väčšina z tých, u ktorých prepukla aj choroba covid-19, hlásila len mierny priebeh, 57-ročný Petr Čtvrtníček je na tom zrejme najhoršie.

Herec s jedinečným humorom, ktorému nie je nič sväté, autor desiatok humorných scénok, ktoré sa stali už priam kultovými, leží v pražskej nemocnici Motol napojený na dýchacie prístroje. Petr Čtvrtníček zjavne nemá také šťastie, ako Lucie Bílá, ktorá nazvala covid-19 "blbou chrípkou", za čo si vyslúžila nemalú kritiku.

Rozhodne také spomienky na chorobu nebude mať Petr Čtvrtníček. Hoci pôvodne hlásil len bolesť kĺbov, postupne sa pridala dýchavičnosť. Tá sa zhoršovala, nebolo preto už na čo čakať a volali sanitku. Po prevoze do nemocnice išiel herec okamžite na jednotku intenzívnej starostlivosti.

Pozrite si jeden z mnohých vtipných fiktívnych rozhovorov Petra Čtvrtníčka s celebritami:

Na JIS ho museli napojiť na dýchací prístroj, čo značí o vážnom stave. Žiaľ, vyhliadky na uzdravenie nie sú v tomto prípade veľmi vysoké, záleží ale od veku a sily organizmu, ako si s vážnou situáciou poradí. Zdá sa, že Petr Čtvrtníček je bojovník, nakoľko už sa dokonca z nemocnice aj ohlásil. Odpísal na esemesku svojho kamaráta, bývalého hokejistu Jiřího Hrdinu.

Ten sa podelil o odpoveď so svetom a upokojil tak tisíce Čtvrtníčkových fanúšikov. Petra totiž neopustil humor ani v takom vážnom stave a na otázku hokejistu, ktorý je na Twitteri pod prezývkou Dallas Stars, teda tím NHL, pre ktorý robil 20 rokov scouta, odpovedal veľmi odľahčene. "Na weboch to prifukujú, dýcham už lepšie," napísal Čtvrtníček a k odpovedi pridal hneď niekoľko divokých smajlíkov. Ostáva veriť, že jeho stav sa skutočne rýchlo zlepšuje a čo najrýchlejšie ho z dýchacieho prístroja odpoja. 

Súvisiace články

Najčítanejšie