Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Kašle na kráľovskú rodinu! Sesternica Harryho a Williama sa producíruje hore BEZ!
Zdielať na

Kašle na kráľovskú rodinu! Sesternica Harryho a Williama sa producíruje hore BEZ!

Zdroj: Instagram/Mel

Byť súčasťou britskej kráľovskej rodiny neznamená automaticky život v opratách prísnych pravidiel, či neustále pracovné povinnosti voči obyvateľom kráľovstva. Živým dôkazom je mladá Britka, ktorá si hovorí Mel a je sesternicou princa Harryho a princa Williama.

Lady Amelia Windsor (25) ako sa táto plavovlasá kráska volá, si svojho urodzeného pôvodu nie je príliš vedomá, či skôr lepšie povedané - vôbec ju netrápi. Od cudných a zdržanlivých členiek kráľovskej rodiny je jej imidž na míle vzdialený. Mel aktívne používa sociálne siete a nemá problém vyjadriť svoje názory bez škrupúľ a nehanbí sa ukázať svoje telo v plnej paráde. 

Amelia sa netají tým, že okázalé kráľovské tradície a ich ceremónie jej nie sú príliš po chuti a preto sa do Buckinghamského palácu netlačí a so svojimi vznešenými príbuznými sa vôbec nestretáva. Jej záľuby sú modeling, ochrana prírody, trendy oblečenie a zábava s priateľmi. Skrátka, Mel jej modrá krv príliš žily netrhá a užíva si život plný cestovania a neviazanej zábavy.

Meghan by si azda so sesternicou svojho manžela celkom rozumela, spája ich minimálne ich neformálnosť:

​Na Instagrame je sleduje slušný počet fanúšikov, ktorých pravidelne zásobuje fotografiami z jej každodenného života, či moderného umenia, ku ktorému má vrúcny vzťah. Isté je, že ak by bola riadnym členom monarchie, tieto aktivity by je celkom určite neprešli. Na pláži ju dokonca paparazzi odfotili chytať bronz bez vrchného dielu plaviek, avšak pre Ameliu ako profesionálnu modelku to nebola nijaká výnimočná udalosť. Fotky opaľujúcej sa Mel hore bez môžete vidieť v galérii TU.

Amelia Windsor sa živí ako modelka a začína sa venovať aj populárnemu influencingu prostredníctvom sociálnych sietí, modrá krv v jej žilách jej vrásky na čele nerobí:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Sur le point de regarder le défilé de Dior ce soir @dior ⭐️?⭐️ ?( streamed online from my sofa in true 2020 style) #diorcruise2021

Príspevok, ktorý zdieľa Mel ? (@amelwindsor),

Dá sa však predpokladať, že vnučka princa Eduarda, vojvodu z Kentu nie je v hľadáčiku kráľovnej, a tak jej činnosť a fotografie nespôsobili v rodine nijaký rozbroj. Nuž, dalo by sa predpokladať, že by si roztopašná Amelia rozumela s bratrancovou manželkou Meghan. Tá má totiž so svojou americkou náturou k jej životnému štýlu rozhodne bližšie, ako k strojenému životu na kráľovskom dvore.

Súvisiace články

Najčítanejšie