Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Svadbu údajne preložili, no len ÚDAJNE a už sú svoji! A to nie je jediné tajomstvo hviezdnej herečky!
Zdielať na

Svadbu údajne preložili, no len ÚDAJNE a už sú svoji! A to nie je jediné tajomstvo hviezdnej herečky!

Americká herečka a držiteľka pozlátenej sošky Oscara prežíva azda najkrajšie okamžiky svojho života. Nielen, že sa jej darí v hereckej kariére, ale úspech žne aj na pôde lásky. Po minuloročných zásnubách sa ryšavá kráska tajne vydala a pre fanúšikov má vraj ešte jedno sladké prekvapenie.

Herečka Emma Stone (31), známa najmä z filmu Lalaland, ktorý jej priniesol prestížne ocenenie akadémie, je podľa informácii magazínu Daily Mail už nejaký čas vydatá. Spolu s manželom, komikom Daveom McCarym (35) sa im túto udalosť podarilo udržať v tajnosti na hollywoodske pomery pomerne dlhý čas. Avšak tam s novinkami z jej súkromia spomínaný portál nekončí, pod srdcom má vraj nosiť aj svoje prvé dieťatko.

Iba v decembri 2019 oznámili zaľúbenci zásnuby, no so svadbou neotáľali a naplánovali ju už na marec 2020. Avšak práve vtedy začala vo svete zúriť prvá vlna koronavírusu a veselicu museli kvôli nariadeniam zrušiť a preložiť na neurčito. Avšak iba oficiálne, pod rúškom tajomstva sa totižto mal pár už dávnejšie zosobášiť. Svedčia o tom paparazzi fotografie, na ktorých sa obom blyšťali zlaté obrúčky.

Emme Stone priniesla hlavná ženská úloha vo filme Lalaland v roku 2017 sošku Oscara, pripomeňte si romantickú scénku s hereckým kolegom, Ryanom Gosslingom:

Usmievavá ryšavka sa totiž na verejnosti objavila so zlatou obrúčkou na prste, ktorú vymenila za snubný prsteň s drahým kameňom, a takmer okamžite sa vynorili špekulácie o uskutočnenej svadbe. Avšak obaja sú známi tým, že si súkromie chránia a Emma dokonca nemá ani zriadený profil na žiadnej zo známych sociálnych sietí. Zároveň je pre zvedavých novinárov takmer nemožné dostať akúkoľvek odpoveď na otázky o ich súkromnom živote. Fotografie údajnej svadobnej obrúčky a Emmu v oblečení, ktoré vzbudilo špekulácie o tehotenstve si môžete pozrieť v galérii TU.

Takto  veselo oznámili zaľúbenci prostredníctvom Daveovho profilu na Instagrame ich minuloročné zásnuby:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

?

Príspevok, ktorý zdieľa @ davemccary,

A tak sa otvára pre novinárov široký priestor na špekulácie a stačilo, že ju paparazzi načapali vo voľnejšom tričku a tehotenstvo je na svete. Pri prechádzkach po hviezdnych bulvároch Los Angeles si Emma nápadne skrýva oblasť bruška veľkými kabelkami, a tak je možné, že sa čoskoro klebety potvrdia a fanúšikovia sa môžu tešiť na ďalšie hviezdne bábätko.

Súvisiace články

Najčítanejšie