Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ďalšie celebritné bábätko na ceste! Hviezdny herecký pár čaká prvé dieťa!
Zdielať na

Ďalšie celebritné bábätko na ceste! Hviezdny herecký pár čaká prvé dieťa!

Ktovie, či nie je za tohtoročným baby boomom tak trochu aj karanténa pre koronavírus. Zdá sa, že s dobrými správami o tehotenstve hviezd sa vrece roztrhlo. Ďalší zamilovaný pár sa hlási z Veľkej Británie. Hviezdy super úspešného seriálu Hra o tróny, Kit Harrington alias Jon Snow, a Rose Leslie ako divoška Ygritte, sa do seba zahľadeli ešte počas nakrúcania. Vzťah potvrdili na jar 2016.

Azda naojobľúbenejšia a najpozitívnejšia postava zo seriálu Game of Thrones, 33-ročný idol žien Kit Harrington si vzal rovesníčku Rose Leslie za manželku v júni 2018. O dva roky neskôr hlásia, že svoju lásku korunovali potomkom. Lepšie povedané, ešte si na neho pár mesiacov počkajú, no bruško divokej seriálovej Ygritte je už neprehliadnuteľné.

Nakoľko ani Kit, ani Rose nie sú na sociálnych sieťach, ich fanúšikovia by sa len ťažko dozvedeli, že pár očakáva potomka, nebyť iného profilu na Instagrame, ktorý sa o radostnú novinu podelil. Nejde ale o žiadny podpásový ťah, Leslie Rose sa nechala odfotiť pre istý britský magazín a fotkami z fotografovania sa pochválila priamo šéfredaktorka časopisu.

Pozrite si azda najznámejšiu spoločnú scénu Kita a Rose:

Krásna Rose pózovala s bruškom, ktoré môže skrývať bábätko už v šiestom či siedmom mesiaci. Herečke tehotenstvo mimoriadne pristane, evidentne nepribrala ani gram navyše, okrem pochopiteľnej partie. Nič viac o tehotenstve neprezradili, aj rozhovor sa venoval skôr hereckej kariére červenovlásky, no prezradila čosi aj o spoločnom hniezdočku vo východnom Anglicku. Ide o veľmi starý dom z tudorovského obdobia a zo žartu ho volajú "dom, ktorý postavil Jon Snow".

Okrem Kita a Rose pribudlo tento rok v júli bábätko do rodiny hercov z Hry o tróny, konkrétne Jonovej seriálovej sestry Sansy, teda 24-ročnej Sophie Turnerovej. Tá má za manželka člena kapely Jonas Brothers. Na potomka sa teší aj Hora, seriálový aj skutočný hromotĺk Hafþór Júlíus Björnsson, narodiť by sa mal už onedlho.

Súvisiace články

Najčítanejšie