Jasno
14°
Bratislava
Móric
22.9.2024
Ben po rozchode s Alagiou s novou kráskou po boku! Tomu sa povie plastová nádhera!
Zdielať na

Ben po rozchode s Alagiou s novou kráskou po boku! Tomu sa povie plastová nádhera!

Archívne video

O záujemkyne nemal fešný český spevák Ben Cristovao (37) nikdy núdzu. Na verejnosti sa však už veľmi dlho so žiadnou partnerkou neukazoval. Ani jeho údajný vzťah s mladou kráskou Dominique Alagiou (19) nikdy nepotvrdil, hoci ona to naznačovala kde mohla a tvrdila, že boli spolu pol roka. Keď sa ho jedna jeho obdivovateľka na Instagrame spýtala na rovinu, či má dievča, jeho "odpoveď" všetkých pobavila.

​Do svojho súkromia spevák Ben Cristovao len tak ľahko nikoho nepúšťa. V polovici augusta mal nehodu na motorke, pri ktorej sa riadne domlátil, ale aby nesklamal fanúšikov vo Varoch, kde mal vystupovať na vopred vypredanom koncerte, dorazil tam aj v ešte nedoliečenom stave. V očiach jeho fanúšičiek je veľkým hrdinom a ich obdiv mu dávajú rady najavo. Od začiatku tohto roka sa šírilo na sociálnych sieťach, že jeho srdce patrí krásnej mladučkej influencerke Dominique Alagii, no zdá sa, že je tomu už koniec.

Dominique sa teraz ukazuje v reality šou, kde si mladí krásni ľudia hľadajú lásku a zmienila sa tam, že s Benom boli spolu pol roka. Na sociálnych sieťach sa špekulovalo, že jej bol spevák neverný. Naposledy boli spolu na letnom festivale v chorvátskom Zrće, kde Ben vystupoval. Krátko nato krásna influencerka zdieľala fotky z Barcelony, kam odletela s kamarátkou. Na jednej svieti na stene nápis: "I am single, because I was born this way" (som single, pretože som sa tak narodila). Hneď vznikli domnienky, či sa tam nemala stretnúť s hviezdnym hráčom Barcelony Lamine Yamalom (17), s ktorým si mala vymieňať lajky a fotky na Instagrame, no aj ten ju napokon prestal sledovať.

Vypočujte si Benovu najnovšiu pieseň:

Ale ako to už ale v šoubiznise chodí, všetko to mohol byť len marketingový ťah, vrátane jej a Benovho údajného vzťahu. Keď Cristovao pred pár dňami svojim sledovateľom na Instagrame umožnil klásť mu akékoľvek otázky, jedna fanúšička sa ho spýtala na rovinu: "Máš dievča?" Odpoveď, ktorá jej prišla vo videu, pobavila nielen ju. Ben sedel na lavičke pri mierne vyfúknutej nafukovacej "Anči". Síce to bol dobrý žart, no pravda je, že by to azda bola pre Bena ideálna partnerka - nič nečaká a nezrúti sa, keď ju onedlho, ako to má vo zvyku, vymení. Trvalý vzťah je zjavne niečo, čomu sa zatiaľ úspešne vyhýba.

Ben a jeho vyfúknutá priateľka:

Instagram/BC

Najčítanejšie