Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Mirgovej obhajoba! TOTO odkazuje všetkým, ktorí kritizujú jej "novú" podobu!
Zdielať na

Mirgovej obhajoba! TOTO odkazuje všetkým, ktorí kritizujú jej "novú" podobu!

Archívna reportáž

Trnavčanka Dominika Mirgová sa počas 16 rokov aktívnej speváckej kariéry stala známou nielen vďaka svojmu hlasu, ale aj pre dráždivé videoklipy. Kým v minulosti sa niektorí pozerali cez prsty na jej kyprejšie tvary, teraz pre zmenu hovoria, že už je príliš štíhla. Radikálnu premenu započala v roku 2018, odvtedy je skutočne na nepoznanie. Na ostatnej fotke na sociálnej sieti azda až príliš.

Fotka 28-ročnej Dominiky Mirgovej s jej 5-ročným synčekom zdvihla poriadnu vlnu záujmu. Na prvý pohľad nič neobvyklé, len pekná fotka mamy so synom, no na druhý pohľad si človek nebol istý, či sa skutočne pozerá na speváčku. Pokožka s oranžovým nádychom, veľmi štíhle líca, zvláštne našpúlené pery - tak Dominiku jej fanúšikovia nepoznajú.

Okamžite jej to aj dali pocítiť, dokonca tak, že sa rozhodla vypnúť možnosť fotku komentovať. No evidentne paľba neustala a tak jej už po troch dňoch doslova praskli nervy.

Dominika sa viditeľne zmenila:

​Z najnovšej fotky cítiť pohŕdanie všetkými "múdrymi" komentármi, no z textu je to už úplne jasné. "Čo dokáže spraviť jeden efekt a klobúk na fotke. Nekážte mi, čo je pre mňa najlepšie. To môže len moja rodina a ľudia môjmu srdcu blízki, od ktorých to jedine prijmem, ale aj tak si budem robiť to, čo chcem ja! Takže ma absolútne nezaujímajú vaše komentáre, že to už nie je tá Dominika, že bola krajšia s kilami navyše, bez úprav a bla bla bla," napísala jednoznačný odkaz svojim sledovateľom, lebo o fanúšikoch už asi nemôže byť reč, keďže takýmto tónom si ich skutočne ešte nikto nikdy nezískal.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Čo dokáže spraviť jeden efekt a klobúk na fotke ? nekážte mi, čo je pre mňa najlepšie. To môže len moja rodina a ľudia môjmu ❤️ blízki, od ktorích to jedine prijmem, ale aj tak si budem robiť to čo chcem ja ! Takže ma absolútne nezaujímajú vaše komentáre, že to už nie je tá Dominika, že bola krajšia s kilami navyše, bez úprav a bla bla bla. Tá Dominika, ktorú ste si asi vy vytvorili je dávno preč !! Ja sama najlepšie viem, čo je pre mňa najlepšie, nie TY! Keď sa ti nepáči kľudne môžeš opustiť môj ig a nepísať zbytočné komentáre, ktoré nikoho nezaujímajú (max bulvár) a hlavne pod fotku s mojím synom ! ? Aj keby sa raz rozhodnem pre “plastické operácie” a budem vyzerať jak Barbie ??? je to snáď MOJA VEC nie ??? #bullshit Ja chápem 100 ľudí 100 chutí, ale načo to písať. Ja mám tiež svoj názor na veci a nechávam si ho pre seba..nemám potrebu ubližovať druhým ľuďom ??‍♀️ Ešte koľkokrát to potrebujete počuť ?? Vďaka tým, ktorí ma rešpektujú a idú si real Dominiku ❤️ #peace ??

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Mirgova (@dominikamirgovaofficial),

Poprela teda akékoľvek úpravy, no dala jasne najavo, že aj keby, nemá jej do toho nikto rozprávať. Je z nej evidentne nový človek. " Tá Dominika, ktorú ste si asi vy vytvorili je dávno preč! Ja sama najlepšie viem, čo je pre mňa najlepšie, nie TY! Aj keby som sa raz rozhodla pre plastické operácie a budem vyzerať ako Barbie je to snáď MOJA VEC, nie ???" nešetrila otáznikmi Mirgová. Príspevok jej lajkla aj Dara Rolins, ktorá má s komentármi podobné skúsenosti. No aj tak si niektorí opäť neodpustili svoj názor.

Mnoho lajkov vyzbieral tento postreh: "Možno by nevadili tie úpravy, keby si ostala aj rovnako skromná. Ale odkedy si schudla a dala sa poopravovať, tak sa na to nedá už moc pozerať". Aj na to ale má Dominika odpoveď. "Ľudia sa menia. Tak isto s nimi aj to, čo tvoria... Možno som len konečne dospela," odpísala jasne s tým, že sa nemieni za svoju zmenu hanbiť ani ospravedlňovať. Podľa ďalších názorov je jasné, že opäť sa komentujúci rozdelili na dva tábory tak, ako to je pri podobných témach už obvyklé. Dominika si ale ide svoje a ťažkú hlavu z toho rozhodne nemá.

Súvisiace články

Najčítanejšie