Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Česká Miss po smrti bábätka o svojich pocitoch: Zlomená som prišla o kúsok seba!
Zdielať na

Česká Miss po smrti bábätka o svojich pocitoch: Zlomená som prišla o kúsok seba!

Archívna reportáž

Azda nie je tragickejšieho okamihu v živote ženy, ako keď príde o svoje milované dieťatko, hoci aj ešte nenarodené. Vtedy je najdôležitejšia prítomnosť najbližších a najmä čas, ktorý jediný dokáže premeniť túto priam fyzickú bolesť "len" na spomienku.

Ťažké chvíle prežíva česká finalistka súťaže Miss, Natálie Kočendová (20), ktorá prednedávnom náhle prišla bábätko v pokročilom štádiu tehotenstva. Na prírastok sa tešila spoločne s jej partnerom, známym českým barberom, Lukášom Vlačuhom alias Laky Royalom. Na sociálnej sieti sa teraz fanúšikom zverila, ako ju táto životná situácia zmenila.

Natálie mnohých prekvapila, keď o svojej smutnej strate otvorene rozprávala a na Instagrame dokonca zverejnila autentickú fotografiu s mŕtvym synčekom v rukách, ktorého zakrývalo iba červené srdiečko. Každý sa so stratou vyrovnáva po svojom, no práve zdieľanie a rozprávanie o svojich pocitoch dokáže niektorým ľuďom aspoň trošku zmierniť bolesť zo straty milovaného človiečika. Pred pár dňami pridala modelka na svoj profil ďalšiu fotografiu, na ktorej podľa vlastných slov fotograf zachytil reálne emócie.

Natáliin partner a otec zosnulého synčeka, barber Laky Royal má sieť úspešných holičstiev v Česku aj na Slovensku:

"Včera som šla s mojím kamarátom fotografom do lesa, kde sme si sadli, nastavili foťáky a rozprávali sme sa. Všetko som mu dopodrobna porozprávala," začína svoju spoveď Natálie pod fotkou, na ktorej má svoju peknú tvár skrivenú v žalostnom plači. "Vznikli skutočné fotky. Žiaden fotošop, žiaden make up. Neupravené vlasy a reálne emócie. Bolo to pre oboch veľmi ťažké. Ale takto sa momentálne cítim. Zlomená tou obrovskou stratou som prišla o kúsok seba. Ale viete čo? Stal sa zo mňa iný človek, človek, ktorý si váži všetko. Každú sekundu,"  napísala k fotkám druhá vicemiss Česka.

Natálie sa vyrovnáva so stratou bábätka aj cestou zdieľania, na Instagrame zverejnila srdcervúce vyznanie:

Po tom, čo Natálie zverejnila fotku tesne po pôrode mŕtveho bábätka sa otvorila veľká diskusia, ktorá rozdelila ľudí na dva tábory. Niektorí ju za tento krok obdivovali a jej prístup schvaľovali, iní sa pozastavili nad tým, že fotografia mŕtveho dieťatka na sociálne siete nepatrí. Avšak odborníci sa postavili na stranu mladej modelky a väčšina sa zhodla na tom, že sa takto môže lepšie vyrovnať s ťažkou životnou situáciou. Zjavne sa jej to podarilo a azda ju táto bolestná skúsenosť aj posilnila.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie