Jasno
10°
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Zomrela hviezda seriálov Priatelia, Chirurgovia či Sex v meste! Prehrala druhý boj s rakovinou!
Zdielať na

Zomrela hviezda seriálov Priatelia, Chirurgovia či Sex v meste! Prehrala druhý boj s rakovinou!

Zdroj: Reprofoto/Yahoo.com

Medzi hercami sú takí, ktorí azda nikdy vo svojej kariére nedostali šancu zahrať si väčšiu úlohu. No množstvo skvelo zahraných menších úloh v seriáloch či filmoch z nich aj tak urobilo legendy. Jednou z nich bola Mary Pat Gleason, ktorá, žiaľ, svoj boj o život so zákerným ochorením prehrala.

Herečka Mary Pat Gleason podľahla rakovine maternice vo veku 70 rokov. Prvýkrát jej zákerné ochorenie diagnostikovali v roku 2014, no po roku sa tešila z radostnej správy lekárov, že rakovinu porazila.

Avšak choroba sa, žiaľ, talentovanej herečke vrátila v plnej sile a Mary už druhú bitku o život nezvládla, zverejnil portál Variety. Druhého júna 2020 rakovine podľahla. Smutnú správu oficiálne oznámil herečkin synovec John Brostrom.

Pozrite si jednu z mnohých vtipných scén skvelej komediálnej herečky:

Herečkina najbližšia rodina obdržala množstvo kondolencií, za ktoré sú všetkým fanúšikom a priateľom vďační, avšak požiadali, aby verejnosť a médiá rešpektovali ich súkromie. Mary ešte počas života vyslovila posledné želanie a požiadala o súkromný obrad za prítomnosti najbližšej rodiny.

Mary Pat Gleason bola herečka menších epizódnych úloh, ktorých má na konte až 170 naprieč celým spektrom televíznych seriálov a filmov v USA. Spomedzi mnohých iných to bola napríklad úloha zdravotnej sestry v Priateľoch, ktorej Ross nechtiac trafil pukom medzi oči, či úloha nepríjemnej učiteľky dvojičiek v sérii Zúfalé manželky a mihla sa aj seriáloch Sex v meste či Krok za krokom.

Súvisiace články

Najčítanejšie