Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Potrebuje odborníka?! Agáta dobila muža a ešte si to aj užívala!
Zdielať na

Potrebuje odborníka?! Agáta dobila muža a ešte si to aj užívala!

Archívna reportáž

Pre Agátu Prachařovú, i keď ona sa už necháva oslovovať dievčenským priezviskom Hanychová, bol posledný rok poriadne turbulentný. Rozchod s manželom Jakubom, pár flirtov bez dlhšej životnosti, rozvod a napokon aj krach vzťahu, ktorý sa zdal byť nádejný. Nečudo, že si niekde potrebuje vyvetrať hlavu.

V posledných rokoch sa roztrhlo vrece s rôznymi ponukami agresívnejších bojových športov. Už dávno pritom neplatí, že je to iba pre mužov. Boxovanie si obľúbili aj ženy, a mnohé sú v ňom aj úspešné. Na chuť mu prišla aj česká hviezdička Agáta Hanychová, ktorá napriek útlej postave svojmu súperovi poriadne naložila. A ako sa dnes "sluší a patrí", záznam z tohto boja si zavesila na svoju sociálnu sieť.

Agáta Hanychová trávi svoj voľný čas aktívne, o čom svedčia aj príspevky na jej instagramovm profile. Najnovšie vypúšťa paru pri boxovaní a svojho trénera vôbec nešetrí. Box nielenže stimuluje kondíciu, ale aj preveruje reflexy či silu. Agáta sa ako amatér za svoj výkon vôbec nemusí hanbiť.

Agáta si v minulosti neváhala urobiť nepriateľov na každom fronte, boxom si dnes možno zaháňa hnev:

"No, konečne si tiež buchnem. Díky," napísala Agáta k príspevku, na ktorom sa celkom obratne snaží trafiť o hlavu vyššieho profíka. "Ešte teraz ma bolí hlava," komentuje príspevok tréner, na čo mu Agáta sebakriticky odpovie, že sa trafila možno iba raz.

Agáta zdieľala na Instagrame video z tréningu boxu:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

No...konecne si taky bouchnu;)) diky @boxing_trainer_martin_mraz @liskova.e @boxing_podebrady @skboxingpraha

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova),

Mnohým však určite napadlo to, čo sa jedna z jej sledovateliek nehanbila opýtať. "Koho si si predstavovala, miláčik?" znela otázka na telo. Agáta však už vie, že zlo plodí iba zlo a priznala, že na nikoho konkrétneho nemyslela. "Nikoho, maminka. Karma je sviňa," napísala v odpovedi mama dvoch detí, ktorá si sama servítku pred ústa nedáva a v živote už svojou prostorekosťou nahnevala nejedného človeka. Zdá sa, že po surfingu si Agáta našla záľubu, ktorá je v jej geografických podmienkach praktickejšia a pomôže jej nielen k skvelej fyzičke, ale aj k uvoľneniu psychického tlaku.

Súvisiace články

Najčítanejšie