Jasno
10°
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Tvrdá ruka! Svoju dcéru držala herečka poriadne nakrátko, nepomohlo!
Zdielať na

Tvrdá ruka! Svoju dcéru držala herečka poriadne nakrátko, nepomohlo!

Archívna reportáž

Slovenská herečka a moderátorka Karin Haydu síce sama vyzerá akoby práve vyšla z puberty, ale pravda je taká, že jednu šestnásťročnú slečnu doma vychováva. A kto by si myslel, že si ju iba hýčka, je na veľkom omyle.

Karin Haydu je na svoju dcéru Vanessu veľmi prísna. Až na toľko, že za drobné prešľapy jej siaha na to, čo dnešní tínedžeri považujú za svoj poklad. Za svoju tvrdohlavosť totiž Vanessa zaplatila svojím mobilom.

Karin je žena, ktorá mimoriadne dbá o svoj zovňajšok. Napriek jej prirodzenej kráse ju len málokedy vidno bez dokonalého mejkapu. Svojej dcére však pred niekoľkými rokmi túto kozmetickú vychytávku nedopriala. Tak, ako mnohé iné dospievajúce slečny, aj Vanesa sa chcela páčiť a pre chvíľku krásy riskovala aj tvrdé tresty od svojej mamy.

Karin si svoju peknú dcéru stráži:

 „Keď som sa začala maľovať, to bolo niekedy v trinástich, som mala s mamou veľké problémy. Hovorila mi - nemaľuj sa, lebo ti zoberiem telefón'. A ja som sa just namaľovala rovno. Aj keď som sa musela hneď odmaľovať, aj tak mi to za to stálo,“ spomína na svoje rebelské časy dnes už 16-ročná Vanessa.

​Mama Karin dnes už s úsmevom súhlasne prikyvuje, no pár rokov naspäť jej do smiechu veru nebolo. Mnohí rodičia, ktorí majú teraz doma pubertiakov, s ňou môžu len súcitiť. „Cestou v aute, ako si sadla, jej hovorím - ty máš namaľované oči?! A poďme odlíčiť!',“ spomína Karin. „Ja už som to nosila v kabelke. Cestou do školy sa odmaľovala,“ spomína na tvrdú ruku herečka.

 Karin Haydu vie, ako má vyzerať dokonalý make up:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Sunny day? #relax #nice #car #mua #mybeautyteam @mishellbeauty #slovakia #enjoy

Príspevok, ktorý zdieľa Karin Haydu official (@karinhaydu),

Keď však ani toto nepomáhalo, prísna mama Karin pritvrdila. Nepozdávalo sa jej totiž, aby sa trinásťročné dievča maľovalo, a tak ju chcela potrestať tým, že jej siahne na telefón. „Nemala som telefón aj pol roka, aj tak mi to za to stálo. Potom si mama zvykla, že mi v tom asi nijak nezabráni,“ smeje sa dnes na svojom rebelstve Vanessa. Priznala, že ani dnes jej niektoré veci v domácnosti nie sú po chuti. Dokonca ju k nim mama ani nenúti. „Pretože ja keď vidím to jej tempo, tak to radšej chytím do rúk a urobím to sama. Je to tak trikrát rýchlejšie,“ vysvetľuje svoje počínanie Karin. V každom prípade je vidieť, že tieto drobné prešľapy, ktoré už k dospievaniu jednoducho patria, ich vzťah nijak nepoznačili. Práve naopak, zdá sa, že si Karin porodila vlastne kamošku.

Súvisiace články

Najčítanejšie