Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Jojkársky moderátor bude otcom! Tehotenstvo s priateľkou tajili osem mesiacov!
Zdielať na

Jojkársky moderátor bude otcom! Tehotenstvo s priateľkou tajili osem mesiacov!

Utajiť tehotenstvo až takmer do úplného konca sa nepodarí každému. O niečo jednoduchšie to majú v tomto prípade celebrity, ktorý bruško nerastie, no predsa sú nastávajúcimi rodičmi. Reč je, pochopiteľne, o otcoch. Moderátorovi relácie Miláčikovo sa presne takýto kúsok podaril.

Martin Chynoranský s priateľkou privítajú už onedlho na svete svoje prvé bábätko. Vzťah nastávajúcich rodičov pritom možno nazvať skutočne bleskovým - všetko sa udialo pomerne rýchlo.

Minulý rok sa po pár mesačnej známosti zasnúbili a o chvíľu už bolo bábo v brušku. A nešlo pritom o žiadne "pošmyknutie", bábätko chceli a plánovali.

Martin Chynoranský sa pomoci zvieratám venuje dlhé roky:

​Martinova priateľka Kristína má 33 rokov a pracuje v IT sektore, viac o nej sympatický moderátor neprezradil. Evidentne majú ale obaja záľubu aj v tajnostkárstve. "Tie prvé tri mesiace to človek nehovorí zo zdravotných dôvodov, no potom ma začalo baviť pridávať aj na Instagram spoločné fotky tak, aby to nebolo vidno a vlastne až mesiac pred pôrodom sme s tým vyšli von," prezradil niečo o pozadí utajeného tehotenstva 38-ročný moderátor.

Keď už ale na Deň detí priznali farbu, rozhodli sa ďalej už nič netajiť. "Bude to chlapček a bude Maťko, ten Martin po tatovi, už sme boli aj na matrike spisovať k tomu všetky papiere, tak sa na neho veľmi tešíme," povedal šťastný nastávajúci otec.

​Martina už trápi len jediná vec. "Či to bude spavé dieťa, alebo to bude nočné dieťa, lebo ja vstávam každé ráno o štvrtej, takže ak sa s dieťaťom nevyspím ešte viac, tak to už bude masaker," hovorí s obavami Martin. No inak je odhodlaný byť "otcom roka. "Chcel by som byť taký otec, ktorý sa bude vedieť o dieťa komplet postarať, teda okrem dojčenia," uzavrel moderátor chvályhodnou informáciou. Už o pár týždňov si svoje plány bude môcť overiť v praxi.

Súvisiace články

Najčítanejšie