Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Zvláštny prístup k materstvu! Herečka synovi (9) predžúvala jedlo, aj vaňu si dávajú spolu!
Zdielať na

Zvláštny prístup k materstvu! Herečka synovi (9) predžúvala jedlo, aj vaňu si dávajú spolu!

Zdroj: Instagram/AS

Hviezda 90. rokov a herečka známa z klipov kapely Aerosmith, 43-ročná Alicia Silverstone má svojské pravidlá vo výchove. A rada o nich rozpráva verejne, čím niektorých ľudí uvádza do rozpakov, či priam poburuje.

Alicia Silverstone je sama zarytá vegánka, a k tomuto životnému štýlu vedie aj svojho malého syna menom Bear. Avšak na tom by nebolo nič zvláštne, keby to nebol iba vrchol ľadovca netradičných praktík vo výchove.

V rozhovore pre časopis The New York Times 43-ročná herečka porozprávala o svojich zvykoch, ktoré zaviedla v domácnosti počas karantény. Odhalila pri tom aj celkom zaujímavé a netradičné postupy. Napríklad aj to, že si rada dopraje kúpeľ spoločne so svojim 9-ročným synom Bearom.

Alicia sa stala idolom mužov vďaka klipom kapely Aerosmith, napríklad aj tomuto:

"Môj syn a ja si dávame spoločný kúpeľ, no keď nie je so mnou, tak si dám vaňu aj sama a je to skutočne osviežujúce a upokojujúce," vyjadrila sa v rozhovore Alicia, nad ktorej vyjadreniami o výchove konzervatívnejší rodičia neraz dvíhajú obočie.

Niet pochýb, že Alicia svojho syna nadovšetko miluje:

Ešte v roku 2012 zdvihla poniektorým ľudom tlak vyhlásením, že svojmu synovi, vtedy iba ročnému Bearovi predžúva jedlo. Olej do ohňa priliala následne svojím negatívnym názorom na očkovanie, proti ktorému sa niekoľkokrát nahlas vyjadrila. Aj informácia o tom, že syna dojčila 3,5 roka by sa niekomu mohla zdať cez čiaru, na druhej strane, mnohí odborníci sa zhodujú, že to je pre dieťa a jeho imunitu veľmi prospešné.

Okrem toho naordinovala svojmu synovi aj vegánsku stravu, avšak s tým, že sám tvrdí, že mu taká strava viacej vyhovuje.  "Ľudia si o mne myslia a hovoria kadečo, bola som pre nich blázon. Ale myslím si, že na to raz budem hrdá. Nie je jednoduché byť človekom, ktorý hovorí veci nahlas. Nie je jednoduché byť niekým, kto hovorí niečo, čo ostatní nechcú počuť," myslí si herečka.

Herečka, ktorá je okrem iného vášnivá ochrankyňa zvierat a prírody, ďalej prehovorila o tom, ako sa so synom zabáva počas karantény. Medzi ich obľúbené činnosti vraj patrí skákanie na trampolíne, tanec či skákanie cez švihadlo. Herečka má syna so svojím bývalým manželom Christopherom Jareckim, a v karanténe sa na výchove syna podieľali spoločne. Niet pochýb, že sa Alicia snaží byť čo najlepšou mamou, bez ohľadu na to, akým zvláštnym praktikám pri budovaní vzťahu so synom holduje.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie