Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Koronavírusu podľahol len 34-ročný herec! Kedysi bol aj hviezdou chlapčenskej skupiny
Zdielať na

Koronavírusu podľahol len 34-ročný herec! Kedysi bol aj hviezdou chlapčenskej skupiny

Zdroj: Pixabay.com

Dosky, ktoré znamenajú svet prišli o ďalšiu hviezdu. Po tom, ako si smrť vzala Marka Bluma a Terrenca McNallyho, ktorí drali dosky slávneho Broadwaya, si prišla smrť aj pre ich mladšieho kolegu. Vo veku 34 rokov zomrel herec a spevák Chris Trousdale. Smrť všetkých troch hercov mala rovnaký dôvod, podľahli ochoreniu COVID-19.

Bývalý člen popovej skupiny Dream Street, Chris Trousdale zomrel v jednej z kalifornských nemocníc na následky komplikácií spôsobených ochorením COVID-19. Smrť potvrdila jeho najbližšia rodina.

Ako priniesol portál TMZ.com, Chris začínal ešte ako osemročné dieťa na doskách broadwayských hier po boku hviezd, napríklad jeho rovesníka Rickyho Martina. Tam si ho v jeho 14 rokoch všimli hľadači talentov. Formovali práve chlapčenskú skupinu a typovo im Chris do konceptu úplne zapadol. Chlapčenská skupina Dream Street zaznamenala v USA celkom slušný úspech, napriek ich krátkej životnosti.

Mladý umelec kedysi pôsobil v chlapčenskej skupine Dream street, ktorá v USA zožala v na prelome milénia nemalý úspech:

V roku 2002 sa totiž rozpadli, kvôli právnym nezhodám medzi rodičmi chlapcov a manažmentom skupiny. Za tri roky však stihli vydať dva albumy a vybudovať si slušnú fanúšikovskú základňu. Po účinkovaní v skupine sa Chris pustil do sólo kariéry, pošťastilo sa mu v hre od Disney a ako detský herec zožal nemalé úspechy.

Smutnú správu oznámili jeho najbližší prostredníctvom jeho instagramového profilu:

V roku 2006 si dal Chris Trousdale kariérnu prestávku, aby sa mohol starať o svoju chorú matku. V posledných rokoch sa objavoval v amerických televíznych show ako Shake it up alebo Days of our lives. Pracoval aj na vlastnom sólovom albume, ten sa mu však nepodarilo dokončiť. Posledný instagramový príspevok zdieľal iba dva dni pred svojou smrťou, a vyjadril v ňom solidaritu s hnutím Black Lives Matter, ktorý v USA odštartoval sériu protestov proti policajnej brutalite a rasizmu.

Súvisiace články

Najčítanejšie