Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Michal David má plán, ako a KDE prečká prípadnú druhú vlnu koronavírusu!
Zdielať na

Michal David má plán, ako a KDE prečká prípadnú druhú vlnu koronavírusu!

Archívna reportáž

Koronvírusová kríza ľudom zmenila život, na svet sa už každý pozerá trošku inak, opatrnejšie. Dôvodom je fakt, že sa zo dňa na deň uzavreli hranice, ba čo viac, niekoľko dlhých týždňov nebolo možné ani poriadne vyjsť na nákupy či do prírody. Asi nikto si už neželá, aby sa niečo podobné zopakovalo.

Mnohí ľudia už zvažujú možnosti, ako sa na prípadný podobný scenár pripraviť. Medzi tých, ktorí majú pri náznaku druhej vlny možnosť vziať nohy na plecia a odísť tisíce kilometrov preč, patrí aj český spevák Michal David. Ten totiž vlastní dom na ostrovoch večnej jari, kde by eventuálnu karanténu mohol prečkať.

Podľa informácii denníka Blesk.cz si známy hitmejker nechal postaviť na slnečnom Tenerife domček, ktorý berie ako svoj druhý domov. Na jeseň sa na "kanáry" plánuje vrátiť a stráviť tam pár teplých týždňov, kým sa v našich končinách už bude schyľovať k daždivej jeseni. V prípade druhej vlny pandémie by to však znamenalo, že by ostal spevák v raji „uväznený“.

Michal David už je po tých rokov pódiový harcovník, avšak aj jemu sa sem-tam stane nejaký malý trapas na pódiu:

„Tak čo sa dá robiť. Prežil som karanténu v Čechách, prežijem ju aj v Španielsku,“ tvrdí Michal, ktorí do svojho dovolenkového sídla vrazil nemalé peniaze. V domčeku nad morom má nahrávacie štúdio, v ktorom plánuje písať nový muzikál s názvom Trója. „Určite by som sa tam nenudil,“ dodáva s úsmevom sympatický tvorca hitov Diskopříběh či Kamarád do děšte.

Michal David počas karantény absolvoval koncerty pod oknami seniorov či zrakovo postihnutých občanov, tomuto nezvyčajnému turné dal jednoduchý a výstižný názov "Tour Do Oken":

Dopady pandémie boli v prípade Česka len mierne, spevák je za to nesmierne šťastný. „Po tej pauze som sa do práce naozaj tešil. Chýbalo mi to. Aj keď som spieval seniorom pod oknami, javisko to nebolo,“ tvrdí spevák, ktorý počas karantény urobil šnúru pod oknami domov seniorov či zrakovo postihnutých, aby ich v neľahkej situácii podporil a zdvihol im náladu svojimi veselými pesničkami.

 

 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie