Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Gáboríkovci a prvá prechádzka s Bellou! Super kočík a Ivanina postavička ako lusk!
Zdielať na

Gáboríkovci a prvá prechádzka s Bellou! Super kočík a Ivanina postavička ako lusk!

Archívna reportáž

Už dva týždne vedia Ivana a Marián Gáboríkovci, čo to znamená, keď sa povie absolútna láska. Malá Bella ešte netuší, akí známi sú jej rodičia, no výhody takmer neobmedzeného rozpočtu si už môže užívať. Svojej princeznej totiž rodičia dopriali skutočne parádny kočík.

Ivana Gáboriková porodila prirodzene v Trenčianskej nemocnici niekedy okolo polnoci z 19. na 20. mája. Po dvoch týždňoch sa manželia odvážili vziať svoje maličké bábätko von.

Bella sa narodila v ideálnom ročnom období, keď si nasledujúce mesiace môže užívať príjemné počasie a teda aj dlhé prechádzky. Tie si azda ešte viac budú užívať jej rodičia.

​Prvá prechádzka s kočíkom dopadla ako u mnohých párov - obaja boli nadšení z nového zážitku. Niesť si bábo hrdo v kočíku je skvelý pocit. "Prvú prechádzku máme za nami a tešili sme sa obaja ako malé deti," napísala Ivana k fotke. Nečudo, že im to išlo jedna radosť, keď si vybrali skutočne parádny kočík rovnakej značky, akú nesie ikonická červená formula. Jeho cena je zhruba 1500 eur.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Prvú prechádzku máme za nami a tesili sme sa obaja ako male deti?

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns),

Pri dlhých prechádzkach bude iste Ivana onedlho späť v dokonalej forme, hoci treba povedať, že jej perfektná figúra tehotenstvom nijako neutrpela. Na nohách nepribudol snáď ani centimeter, bruško, pochopiteľne, bude ešte chvíľku potrebovať, veď bolo 9 mesiacov spoľahlivým domčekom pre bábätko. No pri Ivaninej životospráve a možnostiach neprejde iste poriadne ani šestonedelie, a bruško bude ako predtým.

Súvisiace články

Najčítanejšie