Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Čekovský má TENTO jednoduchý recept na šťastný život! Fakt to má stačiť?!
Zdielať na

Čekovský má TENTO jednoduchý recept na šťastný život! Fakt to má stačiť?!

Vidieť Mariána Čekovského nahnevaného je zážitok vzácny pomaly ako stretnúť Yettiho. Hudobník z Humenného je jednoducho "chronicky" optimistický a vždy dobre naladený. Preto si môže dovoliť rozdávať v tejto oblasti rady. Podľa jeho slov je to veľmi jednoduché.

Na to, aby bol človek v psychickej pohode stačia podľa 43-ročného hudobníka dve slová. S nimi sa vraj človeku musí vždy podariť prekonať akúkoľvek situáciu, akú osud do cesty zaveje.

Nejde ale o žiadne zázračné zaklínadlo, ani o mantru, ktorú si stačí opakovať. Tieto dve slová si musí človek osvojiť vo svojom vnímaní a konaní.

Čeky je šťastný otec dvoch dcér:

​Čeky sa snaží svoj život naplniť práve týmito dvomi slovami. "S pokorou a s trpezlivosťou. To sú kľúčové slová, s ktorými sa dá všetko zvládnuť a dokázať, že ostávame stále ľuďmi a zdoláme výzvy. Ako sa hovorí, ideme do kopca a sily nám pribúdajú," doplnil Marián kľúčovú pokoru a trpezlivosť aj optimistickým nastavením.

Aj ostatný Čekyho príspevok na Instagrame bol zhudobneným odkazom:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Marián Čekovský (@cekovskym),

Všetko je o životnom nastavení jednotlivca. To Mariánove je pozitívne a tak sa pozerá aj koronakrízu. "Viem, že mnohých ľudí to zastihlo nepripravených, aj nás. No raz mi jeden človek povedal, že nebude mať z čoho žiť. Ja som povedal, či si uvedomuje, že bude mať pre koho žiť a to je dosť dôležité, uvedomiť si to a všetko ostatné sa spraví," hovorí Čeky, no iste by s ním mnohé aktuálne živoriace rodiny až tak nadšene nesúhlasili.

Hudobník zdôraznil, aká dôležitá je viera, že veci dobre dopadnú. "S vierou a so schopnosťou, že cez veci vieme nejako prejsť sa podľa mňa podaria aj projekty, ktoré tento svet naozaj potrebujú vyliečiť a zmeniť. Mne sa zdalo, že ľudia boli nezastaviteľní, takí asi sme. Ale potom, čo sa tu deje hovorím, zastavme sa, máme to aj v hymne. Verím, že to prejde a keď tie hromy prejdú, Slovensko ožije," parafrázoval našu hymnu optimista Čeky.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie