Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Zobú Rytmusovi z ruky, hoci ich to môže stáť život! A Jasmina to ešte nakrúca!
Zdielať na

Zobú Rytmusovi z ruky, hoci ich to môže stáť život! A Jasmina to ešte nakrúca!

Archívna reportáž

Hoci tak pôsobí, Rytmus zjavne nie je sídliskový "drsňák". S manželkou Jasminou a malým Sanelom bývajú v dome v pokojnej dedinke a podľa ich príspevkov sú navyše aj nonstop v prírode. Keď už im nevyjde čas na poriadny výlet, uspokoja sa zjavne aj s kúskom prírody v meste.

Rytmus s Jasminou sa vybrali kočíkovať svojho synčeka k jednému z bratislavských jazier. Príjemné počasie, prázdny chodníček a k tomu spoločnosť krásnych labutí. Hotová idylka.

Ak by to skončilo len kochaním sa krásou týchto majestátnych bielych vtákov, všetko by bolo v poriadku. Rytmus chcel ale zjavne spraviť "dobrý skutok" a Jasmina to pohotovo nakrútila. Obaja pridali tento zážitok do svojich instastories.

Svoj voľný čas venuje Rytmus prioritne rodine:

​Hoci nevyzerali vyhladovane, raper sa rozhodol, že pár dobrotiek labutiam dopraje. Je pritom známa vec, že voľne žijúce vtáky by ľudia dokrmovať nemali. Tobôž nie pečivom, ani sladkými, slanými či hocijako ochutenými keksíčkami. Patrik ale zrejme nič lepšie po ruke nemal.

Instagram/JA

Detskú sušienku si položil na ruku a labuť ju bez váhania zhltla. Odborníci pritom už roky tvrdia, že na jar, v lete a na jeseň netreba vtáky dokrmovať, dokážu sa o seba postarať cez to, čo je v prírode voľne dostupné. A keď už, tak skôr zrnami či zeleninou.

​Dokrmovanie a odpadky vyhubili prednedávnom celú labutiu rodinu na bratislavskom Štrkovci. Je milé, že Rytmus má vzťah k zvieratám a chce im dobre, no ideálne by bolo si predtým naštudovať, ako to robiť správne.

Rytmus má zjavne záľubu v kŕmení labutí, robil to aj pred mesiacom v Piešťanoch:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Na tomto píščanskom ostrove som sa stretol prvý krát s legendery KF dnes tam chodím so synom kŕmiť labute. #LIFE

Príspevok, ktorý zdieľa @ rytmusking,

Súvisiace články

Najčítanejšie