Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Silvia Kucherenko vyberala svadobné šaty! TOTO sú víťazné!
Zdielať na

Silvia Kucherenko vyberala svadobné šaty! TOTO sú víťazné!

Archívna reportáž

Modelka a influencerka Silvia Kucherenko mení život od základu, zdá sa. Azda najväčšie prekvapenie pripravila svojim fanúšikom prednedávnom, keď sa ukázala s "vyfúknutými" perami. Kráľovná "kačačích pier", ako ju mnohí titulovali, je už minulosťou. Pery má stále plné, no už možno hovoriť o pomerne prirodzenom vzhľade. Tým sa jej premena neskončila.

Silvia Kucherenko nielen zmenšila svoje pery, ale aj o odtieň ubrala zo svojej platinovej blondy farby vlasov smerom k prirodzenejšiemu sfarbeniu. Podľa jej vyjadrení sa zdá, že sa napĺňa povestné "poturčin horší od Tureka", lebo zrazu odkazuje všetkým s "kačacími" perami, aby si nechali poradiť od druhých a dali si ich zmenšiť. Jej to všetci radili mnoho rokov, no odpoveď 37-ročnej modelky vždy bola, že sa jej to tak páči.

Úpravám zovňajšku teda nateraz u Kucherenko odzvonilo, zdá sa, no svojich vyše 500 tisíc fanúšikov na Instagrame šokovala niečím úplne iným. Hoci je Silvia už rok rozvedená a o novej láske sa nezmieňovala, zašla do svadobného salónu.

Na Silvii nie je už takmer nič pôvodné:

​Ešte prednedávnom pridala Silvia na Instagram fotky zo svadby s ukrajinským podnikateľom Sergejom Kucherenkom, ktorú mali pred 12 rokmi. Hoci si jej exmanžel stále odpykáva trest vo väzení, Silvia sa evidentne snaží zachovať dobré vzťahy a otec jej syna má stále miesto v jej srdce. No zrejme to nebude on, kto ju druhýkrát privedie k oltáru. Otázkou je, či vôbec niekedy ešte vstúpi do tejto "rieky". To jej ale nebránilo potešiť sa krásnymi svadobnými róbami. "Toto všetko máte najnovšiu kolekciu. Určite do starej, neaktuálnej by som nešla. Ale isté je, že ja som za jednoduchosť a čo sa svadobných šiat týka detto," napísala k sérii fotiek v bielom.

Mnohí fanúšikovia napísali, že ideálne sa im pre Silviu nezdajú byť žiadne, no jedny predsa len zaujali viac. Neboli také odhaľujúce, ako ostatné tri róby, a Silvia v nich vyzerala skutočne ako princezná. Na otázky, prečo si vôbec svadobné šaty skúša, či sa chystá fotiť do časopisu, alebo je za tým niečo iné, už neodpovedala. Je ale takmer isté, že svadobné zvony Kucherenko zas tak rýchlo zvoniť nebudú.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie