Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Hrozivá správa z nemocnice! Tehotná hviezda masívne krváca, musela dostať transfúzie!
Zdielať na

Hrozivá správa z nemocnice! Tehotná hviezda masívne krváca, musela dostať transfúzie!

Archívna reportáž

Krušné chvíle zažívala posledné dni tehotná modelka z Victoria´s Secret, manželka speváka Johna Legenda. Dôvodom boli obavy o zdravie a život jej nenarodeného bábätka. Kráske s exotickým vzhľadom sa totiž náhle pohoršilo a musela byť prijatá na jednej z losangelských pohotovostí.

Modelka Chrissy Teigen musela byť hospitalizovaná v nemocnici po tom, čo sa u nej objavilo mesiac trvajúce krvácanie v pokročilom štádiu tehotenstva. Na sociálnych sieťach táto dvojnásobná mama bez servítky odhaľuje takmer celé svoje súkromie a nevynechala ani pobyt na nemocničnom lôžku, kde musela dostať až dve krvné transfúzie.

Modelka na sociálnej sieti Instagram zverejnila príspevok, v ktorom porozprávala svojim fanúšikom, ako sa cíti po krvnej transfúzii a uistila ich, že sú aj s bábätkom v najlepšom poriadku. Prezradila však, že jej chýba pohyb a jej milované kulinárske umenie, ktorým zásobuje fanúšikov na sociálnych sieťach. Taktiež jej chýbajú jej dve staršie deti, 4-ročná Luna a 2-ročný Miles, ktoré má s talentovaným hudobníkom a manželom Johnom Legendom.

Chrissy Teigen podstúpila odstránenie silikónov už počas tehotenstva, dušuje sa však, že o tom vtedy vôbec netušila a rutinné testy ho v tom čase nepotvrdili:

"Pozdravujem vás z nemocnice, práve mi idú nasadiť druhú dávku transfúzie, avšak nie je to tak dramatické, ako to môže znieť," hovorí vo videu Chrissy ležiac na nemocničnom lôžku. "S bábätkom sme v poriadku, chýbajú nám však prechádzky, varenie a hry s našimi ďalšími miláčikmi," hovorí ďalej v príspevku a naráža pritom na dve staršie deti, Lunu a Milesa. O tie sa podľa všetkého stará jej matka Vilailuck, ktorá je v ich domácnosti ako pomocníčka a milujúca stará mama už varená-pečená.

Modelka poslala fanúšikom pozdrav z nemocnice s výrazom tváre, ktorý zodpovedá jej aktuálnym pocitom:

Na záberoch je totiž jasne vidieť, že po manželkinom boku verne sedí nastávajúci otecko John Legend a spoločne pozerajú seriál Zúfalé manželky. Modelka je od začiatku na rizikovom tehotenstve a má nariadený striktný odpočinok. Svojich fanúšikov však požiadala, aby sa ju nesnažili cez sociálne siete diagnostikovať. "Všetci viete, že som oddychovala na lôžku celé týždne. Vstávala som iba na záchod a sprchovala som sa iba keď to už bolo nutné. Napriek tomu som neprestajne krvácala, a neboli to iba škvrny, bolo to vážne krvácanie," vysvetľuje na svoju obranu modelka, a dodáva, že dôvodom je veľmi oslabená placenta. Avšak uistila, že bábätko je veľmi živé a dáva o sebe vedieť pravidelným pohybom. Všetci fanúšikovia tehotnej modelky veria, že sa jej stav zlepší a posledné obdobie tehotenstva zvládne na jednotku.

Súvisiace články

Najčítanejšie