Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Obrovský smútok! Hviezdny pár prišiel o bábätko, ktorého splodenie považovali za zázrak!
Zdielať na

Obrovský smútok! Hviezdny pár prišiel o bábätko, ktorého splodenie považovali za zázrak!

Archívna reportáž

Len ťažko sa hľadajú slová v prípade, keď žena príde o dieťatko, s ktorým už zažívala radosť z kopania v brušku, ktoré malo prísť onedlho na svet. Neopísateľný žiaľ zažíva topmodelka Chrissy Teigen a jej manžel, spevák John Legend, ktorí sa na tretie dieťa nesmierne tešili. Považovali ho totiž za zázrak - pod dvoch predchádzajúcich umelých oplodneniach sa im toto podarilo počať prirodzene.

Hoci 34-ročná Chrissy Teigen a jej o 7 rokov starší manžel ani nedúfali, že sa im podarí počať bábätko prirodzene, na jar tohto roku prišlo veľké prekvapenie. Modelka to ešte netušila, keď si dávala v narkóze odstraňovať silikónové implantáty, ani tehotenský test totiž radostnú správu neodhalil. Keď sa ale o krátky čas dozvedeli, že bábätko je na ceste, radosť nemala konca. John Legend sa o túto novinu podelil so svetom v jeho najnovšej piesni.

Nikomu ani na chvíľu nenapadlo, že tretie tehotenstvo budú sprevádzať v podstate od začiatku komplikácie. Chrissy mala prikázaný prísny pokojový režim na lôžku, no aj tak došlo prednedávnom k masívnemu krvácaniu. Nakoľko sa modelka delí s fanúšikmi o všetky udalosti v jej živote, aj o hospitalizácii a transfúziách, ktoré pre veľkú stratu krvi musela dostať.

Touto piesňou v auguste radostnú udalosť prezradil pár svetu:

Ako dodala, bábätko bolo stále v poriadku. No vo štvrtok už prišla tá najhoršia správa. Chrissy musela priviesť na svet dieťatko, ktoré to, žiaľ, v brušku neprežilo. "Sme v šoku a zažívame hlbokú bolesť, o akej sme len počúvali, bolesť, akú sme ešte nikdy necítili. Nedokázali sme zastaviť krvácanie a dať bábätku živiny, ktoré potrebovalo, napriek mnohým a mnohým transfúziám. Proste to nestačilo," napísala zlomená Chrissy na Instagram a pridala fotky, z ktorých sa človeku hrnú slzy do očí.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

We are shocked and in the kind of deep pain you only hear about, the kind of pain we’ve never felt before. We were never able to stop the bleeding and give our baby the fluids he needed, despite bags and bags of blood transfusions. It just wasn’t enough. . . We never decide on our babies’ names until the last possible moment after they’re born, just before we leave the hospital. But we, for some reason, had started to call this little guy in my belly Jack. So he will always be Jack to us. Jack worked so hard to be a part of our little family, and he will be, forever. . . To our Jack - I’m so sorry that the first few moments of your life were met with so many complications, that we couldn’t give you the home you needed to survive. We will always love you. . . Thank you to everyone who has been sending us positive energy, thoughts and prayers. We feel all of your love and truly appreciate you. . . We are so grateful for the life we have, for our wonderful babies Luna and Miles, for all the amazing things we’ve been able to experience. But everyday can’t be full of sunshine. On this darkest of days, we will grieve, we will cry our eyes out. But we will hug and love each other harder and get through it.

Príspevok, ktorý zdieľa chrissy teigen (@chrissyteigen),

"Nikdy sme našim bábätkám nedali mená až do poslednej chvíle po tom, čo sa narodili, až keď sme opúšťali pôrodnicu. Ale z nejakého dôvodu sme začali tohto malého chlapca v mojom brušku volať Jack. Tak pre nás bude navždy Jack. Tak veľmi sa snažil byť súčasťou našej rodiny, a aj navždy bude. Budeme ho navždy milovať," dodala užialená matka, ktorá sa bábätku aj ospravedlnila za to, že mu neposkytli "domov", ktorý potreboval, aby prežil.

Smutnú správu s fotkami zronenej Chrissy, ale aj Johna, s malým bábätkom v náručí, okomentovalo mnoho hviezd, priateľov rodiny, ako napríklad Kim Kardashian, Paris Hilton, Hailey Bieber, Channing Tatum čiv Selma Blair a mnohí iní. Chrissy ale napokon predsa len pridala aspoň jedinú svetlú myšlienku, ktorú v tomto momente má. "Sme takí vďační za život, aký máme, za naše úžasné deti, Lunu a Milesa, za všetky úžasné veci, ktoré sme zažili. No nemôže každý deň svietiť slnko. V týchto najtemnejších dňoch si ideme oči vyplakať. Ale budeme sa objímať a milovať ešte viac a prekonáme to," napísala modelka so žiaľom, no aj s evidentne veľkou vnútornou silou.

Súvisiace články

Najčítanejšie