Skoro jasno
20°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Utrpenie sa skončilo! Zuzana Belohorcová hlási, že jej milovaný je doma
Zdielať na

Utrpenie sa skončilo! Zuzana Belohorcová hlási, že jej milovaný je doma

Archívna reportáž

Augustové sťahovanie niekdajšej moderátorky a modelky Zuzany Belohorcovej z Miami do Marbelly v Španielsku neprebehlo celkom hladko. Problém nastal, keď Zuzana zistila, že jej kocúr uviazol pri prestupovaní na letisku vo Frankfurte nad Mohanom. Na palubu si totiž mohla vziať iba jednu mačku, tou bola Dolce, druhá, kocúrik Gucci, musel ísť neskôr svojou vlastnou osou v podpalubí lietadla. Na vine bola byrokracia a opatrenia kvôli covidu.

Obidve mačičky, ktoré Zuzana Belohorcová zachránila z ulice, boli miláčikmi rodiny. Nevedeli si predstaviť, že by ich nechali napospas osudu v Miami. Zuzana zariadila všetky formality okolo ich prepravy, vrátane špeciálnej asistencie pre samostatne cestujúceho Gucciho, ale, ako sa ukázalo neskôr, nestačilo to.

V súvislosti s covidom v Nemecku začali požadovať ďalšie potvrdenia. Priplatená špeciálna asistencia, ktorú Zuzana považovala za ďalší zbytočný výdaj, sa ukázala byť napokon na nezaplatenie. Bez nej by sa úbohý kocúrik možno nikdy nedočkal stretnutia so svojimi záchrancami.

Luxus v Miami vystriedal luxus v Marbelle:

​Zuzana sa právom posťažovala: „Byrokracia v tomto prípade zvíťazila nad ľudským rozumom a so živým tvorom sa zachádza ako so strateným kufrom“. Po dňoch trápenia sa ale rodinka konečne dočkala návratu svojho miláčika.  „Po desiatich dňoch nekonečnej prepravy z rodného Miami do Marbelly je náš Miamčan konečne doma,“ raduje sa na sociálnej sieti Belohorcová s dcérou Salmou a synom Neviom, čo potvrdzujú priložené fotografie a krátke videá. Užíva si to aj Gucci, spočiatku po traume z pobytu v klietke značne dezorientovaný. „Už sa aklimatizoval a už spokojne oddychuje na gauči,“ dodala Belohorcová.

Ako ináč, komunita na sociálnej sieti začala celý príbeh rozoberať. „Nebolo by mu lepšie, keby zostal doma v Miami?“ pýtali sa niektorí. Pridal sa ďalší s komentárom: „Veď je vydesený, ani svoju rodinu nepoznáva“. Väčšina im našťastie oponovala: "To ho mali dať do útulku, alebo radšej rovno uspať? Traumu by mal, keby nebol medzi svojimi. V tejto rodine sa má božsky a urobili všetko pre to, aby bol s nimi. Nechcem ani vedieť, koľko to všetko muselo stáť, ako nervov, tak aj peňazí!“ Zrejme uvažujú na základe vlastných skúseností s domácimi maznáčikmi. Je vždy rozumné vopred zvážiť, keď niekto túži po novom zvieracom členovi rodiny, či mu dokáže obetovať svoj čas, zabezpečiť starostlivosť a dať lásku. V rodine Zuzany Belohorcovej to tak rozhodne vyzerá a po patáliách s cestovaním už Gucci snáď nič podobné nezažije.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie