Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Gottová narieka, že je bez peňazí a potom zverejňuje TOTO! Pozitívnych komentárov sa veľmi nedočká
Zdielať na

Gottová narieka, že je bez peňazí a potom zverejňuje TOTO! Pozitívnych komentárov sa veľmi nedočká

Archívna reportáž

Narodiť sa ako Gottova dcéra má svoje výhody i nevýhody. Dominika (47) to nemala od začiatku veľmi jednoduché, jej slávny otec sa k nej pár rokov verejne ani nehlásil. Napokon sa ich vzťahy zlepšili a Dominika svojho otca veľmi milovala, ako tvrdí. Poškvrnou na ich vzťahu ale bol nepochybne fakt, že Karel s manželkou Ivanou Dominiku v slabej chvíli v podstate obrali o mnohomiliónové dedičstvo, keď sa ho na ich návrh vzdala výmenou za zhruba 6 miliónov českých korún.

Dominika Gottová však napriek turbulentnému vzťahu so svojím slávnym otcom rada spomína na časy, keď zažívala s Karlom Gottom pekné chvíle. Je všeobecne známe, že Karel bol veľký milovník dobrého jedla. A pri stole plnom všakovakých špecialít si neraz pochutnali aj spoločne. Podľa informácii denníka Blesk.cz si Dominka ani dnes nenechá ujsť príležitosť posedieť v dobrej reštaurácii s priateľmi, no stojí ju to vskutku nemalé peniaze.

Napriek tomu, že si Dominika zvykla fungovať aj v ťažších podmienkach bez veľkých finančných príjmov, sama si občas za našetrené peniaze dopraje luxusnejšie pohostenie v dobrej reštaurácii. Spoločnosť jej robia priatelia či jej milovaná mama a dobroty, ktoré si vyberá, aj rada  dokumentuje. „Jedlo ma naučil milovať môj otec. Nikdy nezabudnem, ako sme sami dvaja sedeli v kuchyni na Bertramke. Predtým sme spolu vykúpili lahôdky, ochutnávali ich a dlho sa rozprávali,“ spomína Dominika na chvíle s otcom pri dobrom jedle.

Dominiku smrť otca veľmi vzala:

Dominika chodila s otcom podľa jej slov do tých najlepších reštaurácií. Šťastné chvíľky s ním teda prežila pri dobrom jedle, a tak zrejme, keď chce byť šťastná, zájde si do dobrej reštaurácie. V ceste za bohémskym životom jej však bráni skutočnosť, že ako predavačka lahôdok nemá veľký príjem, na čo sa aj stále sťažuje. „Musím sa veľmi obracať, aby som finančne vyšla. Mám teraz iba jednu prácu a nič som si nenašetrila,“ povzdychla si nedávno. Napriek tomu veľmi často navštevuje s priateľmi drahé podniky. Svoje menu rada dokumentuje s občasnými komentármi ako je chutilo, alebo čo mal rád otec. Mnohí ľudia sa čudujú, kde na to Dominika berie peniaze, ale ona na závistlivé reči, zdá sa, príliš nedbá. Aktuálne opäť zverejnila "zoznam" reštaurácií s menu aj cenami, ktoré si dopriala minulý týždeň. 

Názvy špecialít ako napríklad Ikura /lososový kaviár/, Sushi a Jeyuk Bokkeum (šťavnaté bravčové mäso so zeleninou v pikantnej omáčke), kura v pomarančovej omáčke, losos Makhani,  jahňacie Tikka Masala, grilovaný ananás s kokosovou zmrzlinou a smotanovou karamelovou omáčkou, to sú len niektoré zo zverejneného menu. Možno Dominika kalkuluje s tým, že za takúto reklamu dostane nejakú zľavu a bude mať po problémoch s financovaním svojej záľuby. No mnohí ľudia to tak optimisticky nevidia a odporúčali by jej skôr si odkladať na horšie čas. Tie môžu v čase korony nastať kedykoľvek.

Súvisiace články

Najčítanejšie