Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Smutné narodeniny Dominiky Gottovej. Tvrdý stret s realitou!
Zdielať na

Smutné narodeniny Dominiky Gottovej. Tvrdý stret s realitou!

Archívna reportáž

Dcéra českého speváckeho velikána Karla Gotta si ešte stále zvyká na nový život v Prahe, kam sa po rokoch preťahovala z Fínska. Napriek slávnemu menu nemá na ružiach ustlané. Vyskúšala si už niekoľko pracovných pozícií, no najistejšie sa cíti za barom, kde mieša zábavy chtivým zákazníkom drinky. Túto zručnosť azda využila aj pri usporiadaní vlastnej narodeninovej oslavy, uplynulý víkend totiž Dominika oslávila 47. narodeniny.

Dominika Gottová síce slávila sviatok svojho narodenia, keď sa očakáva, že to bude radostný deň plný zábavy a nových predsavzatí. Avšak pre dcéru českého slávika to bol zároveň deň, ktorý jej pripomenul, ako veľmi jej chýba otec a jeho požehnanie. Boli to totiž jej prvé narodeniny bez telefonátu od slávneho Karla Gotta.

Podľa informácii denníka Blesk.cz, Dominika Gottová namiesto bujarých osláv skôr trúchlila nad stratousvojho milovaného otca. V deň svojich narodenín dokonca pracovala a na gratulantov si tak našla čas až neskôr podvečer. "Večer som si sadla k telefónu a čítala som si stovky prianí a gratulácií. Potom som si uvedomila, že je to vlastne po prvýkrát, čo mi od otca neprišla žiadna správa. Rozplakala som sa," priznala Dominika.

Smrť Karla Gotta nezasiahla iba rodinu, ale aj množstvo jeho fanúšikov:

​Podľa vlastných slov si ešte stále nevie uvedomiť, že otec už nie je medzi živými a narodeniny jej túto skutočnosť tvrdo pripomenuli. "Stále nemôžem uveriť tomu že otec už odišiel, že mi k narodeninám už nikdy nezablahoželá," smúti maestrova dcéra. Jej narodeniny si vraj nikdy nenechal ujsť, svojej najstaršej dcére vždy zatelefonoval a k tomu poslal darček alebo ju finančne podporil.

​Dominika však uplynulý víkend nestrávila len trúchlením. Usporiadala až dve narodeninový oslavy so svojimi kamarátmi a o zábavu určite nebola núdza, snáď aj piatková nostalgia rýchlo pominula. Zablahoželať jej plánuje aj jej manžel Timo Tolkki, ktorý je síce momentálne v Mexiku, ale už čoskoro plánuje doletieť za svojou ešte zatiaľ stále zákonitou do Česka. "Rada sa s ním stretnem ako kamarátka," povedala pre Blesk Dominika, ktorá je s manželom v rozvodom konaní a tvrdí, že vzťah už neplánuje obnoviť.

Súvisiace články

Najčítanejšie