Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Veľké zmierenie?! Dominika Gottová na TOTO gesto vôbec nereaguje
Zdielať na

Veľké zmierenie?! Dominika Gottová na TOTO gesto vôbec nereaguje

Archívna reportáž

Je to už siedmy mesiac, čo sa po rokoch 46-ročná Dominika Gottová rozhodla vrátiť na rodnú hrudu. Sama, bez peňazí, skormútená rozchodom s údajne neverným manželom. Na začiatku jej podala pomocnú ruku kamarátka, speváčka Šárka Rezková. No dopadlo to zle.

Celé štyri mesiace bývala Dominika Gottová kúsok za Prahou u svojej kamarátky Šárky. Zo začiatku to vyzeralo idylicky, no koniec bol horší ako zlý. Vzájomné urážanie, fotky zo súkromia, dokonca až vyhrážanie sa trestným oznámením.

Dominika tvrdila, že 51-ročná Šárka má milenca, aj že pojedá tabletky na nervy vo veľkom. Na oplátku jej bývalá kamarátka vytasila fotky z Dominikinej izby, kde bolo mnoho fliaš s alkoholom i tabletiek, no to ešte nebolo to najhoršie. Na záver sporu prišla s tvrdením, že Dominika otvorene zvádzala Šárkinho 16-ročného syna.To už ale Gottovej dcére praskli nervy a vybrala sa na políciu.

Otcovi sľúbila, že zmení svoj život a skutočne sa o to snaží:

​Trestné oznámenie síce napokon nepodala, no vzťah s kamarátkou ostal výrazne narušený. No teraz prišlo od Rezkovej prekvapivé gesto, píše portál Blesk.cz. Dominiku pozvala na svoj koncert. Zdá sa ale, že nejde tak celkom o podanú ruku, Šárka chce len dokázať, že nie je žiadna nula, ako tvrdí Gottová. "Teda, že nesedím doma a nič nerobím, ako si ona myslí! Na budúci štvrtok mám prvé vystúpenie po koronakríze, tak nech príde a presvedčí sa," pomenovala dôvod pozvánky pre Gottovú.

​Dominika ale zrejme presne chápe, o čo ide, a s odpoveďou sa neunúvala. "Ona teraz neodpisuje nikomu, nie je hoci aj dva dni na príjme, ako som sa dozvedela," povedala Rezková, čím chcela zrejme zdôrazniť, že Dominika stále nie je celkom v poriadku. "Ak príde a bude sa chcieť porozprávať, rada si s ňou po koncerte sadnem," uzavrela výzvu bývalá kamarátka Gottovej najstaršej dcéry. No to sa zrejme nestane, už len z toho dôvodu, že Rezková sľubuje, že okrem pesničiek divákom na koncerte prezradí aj niečo o živote s Dominikou a to voči kamarátke veľmi korektne nepôsobí.

Súvisiace články

Najčítanejšie