Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Dominika Gottová prišla s trestným oznámením na políciu, tam sa ním odmietli zaoberať!
Zdielať na

Dominika Gottová prišla s trestným oznámením na políciu, tam sa ním odmietli zaoberať!

Archívna reportáž

Po tom, čo sa po odchode z podnájmu rozpútala medzi Dominikou Gottovou a jej niekdajšou kamarátkou Šárkou Rezkovou vojna, začali vyťahovať rôzne nechutnosti. Ťažko posúdiť, kto klesol hlbšie, no v jednom prípade už Dominike praskli nervy. Keď ju Šárka obvinila z obťažovania jej syna.

Dominika tvrdila, že 51-ročná Šárka má milenca, aj že pojedá tabletky na nervy vo veľkom. Na oplátku jej bývalá kamarátka vytasila fotky z Dominikinej izby, kde bolo mnoho fliaš s alkoholom i tabletiek, no to ešte nebolo to najhoršie. Na záver sporu prišla s tvrdením, že Dominika otvorene zvádzala Šárkinho 16-ročného syna.

Dominika toto tvrdenie rázne poprela. "Nikdy sa nič také nestalo! Dominika som nezvádzala, absolútne to odmietam! Páčia sa mi starší a zrelší muži, čo by som robila so šestnásťročným?" položila si rečnícku otázku najstaršia dcéra Karla Gotta.

Dominika chcela zmeniť svoj život aj pre sľub zosnulému otcovi:

​Tvrdenie ju natoľko rozhorčilo, že sa rozhodla konať, píše portál Ahaonline.cz. Napokon, obvinenie z obťažovania o 30 rokov mladšieho chlapca už nie je žart. Dominika sa vyhrážala, že za toto vyjadrenie podá na Šárku trestné oznámenie. A skutočne to spravila. Lepšie povedané, chcela spraviť.

​Prišla na policajnú stanicu pripravená podať trestné oznámenie, no stalo sa to, čo nečakala. "Policajt mi povedal, nech si to vybavím s portálom, ktorý túto lož napísal, ako aj so šíriteľom tejto lži, a dal mi na seba vizitku. Úplne so mnou pozametal, asi sa mu nechcelo pracovať," povedala nahnevaná Dominika. No je odhodlaná sa nevzdať. "Trestné oznámenie sa dá podať na každej stanici, takže to spravím inde a budem úspešnejšia," verí Gottová.Otázne je, či nedopadne rovnako, a koľko pokusov bude ochotná absolvovať.

Súvisiace články

Najčítanejšie