Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
FOTKY z izby Dominiky Gottovej! Všade alkohol a tabletky!
Zdielať na

FOTKY z izby Dominiky Gottovej! Všade alkohol a tabletky!

Archívna reportáž

Po smrti Karla Gotta sa rozhodla jeho najstaršia dcéra spraviť si v živote poriadok, o ktorý ju jej otec tak veľmi prosil. Odišla z Fínska do rodnej Prahy, zamestnala sa a tvrdila, že bojuje aj s démonom zvaným alkohol. Zdá sa, že tento boj nevyhráva.

Dominika nemala po príchode do Prahy kde bývať a peňazí zjavne nemala nazvyš, aby pokryli náklady na samostatný prenájom. Prichýlila ju jej kamarátka Šárka Rezková s priateľom. Hoci sa ešte pred mesiacom rozchádzali v dobrom, teraz je všetko inak, píše portál Blesk.cz.

Podľa všetkého začala rýpať Dominika, ktorá tvrdila, že od nej požadovali stotisíc českých korún, dokonca začala rozoberať vzťah domácich a tvrdila, že Šárka mala milenca.

Dominika sľúbila otcovi, že dá svoj život dokopy:

​Nečudo, že odozva na seba nenechala dlho čakať. Stačilo pripomenúť, že ešte v marci Dominika takmer spôsobila požiar, keď zaspala s horiacou cigaretou. To bol aj jeden z dôvodov, prečo ju Šárka s partnerom požiadali, aby si hľadala po piatich mesiacoch u nich už vlastné bývanie. "Po udalosti, keď Dominika takmer zhorela vo svojej izbe, som musel začať konať. Musel som zistiť, v akom stave je miestnosť, ktorú sme jej poskytli. Moje zistenie bolo totálne šokujúce," povedal Miroslav Kolodziej, partner Šárky.

​Tvrdenie podporili týmito fotkami z izby. "Fľašky boli všade, aj za skriňami. O plátoch rôznych liekov nehovoriac. Jednoducho Dominika sa stala nebezpečnou nielen pre seba, ale aj pre všetkých v dome. Na izbe pritom aj napriek zákazu stále fajčila. Preto musela ísť preč," povedal Kolodziej o dôvodoch odchodu. Dominike sa ale vraj z domu nechcelo, dokonca navrhla, žeby za izbu platila dvojnásobok nájmu, teda až 12 tisíc českých korún.

Dominika zjavne znáša samotu len ťažko, počas karantény sa u nej striedajú návštevy:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Je fajn poznávat nové lidi #fun #fajnvecer #zapomenoutnazradu

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Gottová (@dominika.gottova),

Dominika vytiahla skutočne až hanebné detaily zo súkromia páru, ktorý jej podal pomocnú ruku. Tvrdila, že Šárka mala milenca, lebo Kolodziej ju nedokázal uspokojiť. "Mirek je skvelý chlap a vyhovoval mi po všetkých stránkach. Náš vzťah bol skvelý," poprela klebety Šárka. Kolodziej dokonca pridal protiúder: "Dominike som začal nadštandardne pomáhať na úkor rodiny. Zrejme si to zle vysvetlila a raz mi ponúkla vzťah. Tým moja pomoc skončila. Po skúsenosti s ňou by som jej už pomoc neponúkol," uzavrel nahnevaný Kolodziej.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie