Oblačno
24°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Príšerný budíček! Raper vo vlastnom dome tvárou v tvár zlodejovi!
Zdielať na

Príšerný budíček! Raper vo vlastnom dome tvárou v tvár zlodejovi!

Archívna reportáž

Patrí medzi najbohatších raperov na svete, no zjavne to stále nestačí. Evidentne žiadne peniaze nedonútia ochranku dávať si väčší pozor. Inak sa totiž snáď ani nedá vysvetliť už druhé zlyhanie firmy, ktorú si 47-ročný Eminem platí, aby strážili jeho dom.

Marshall Bruce Mathers III, ako znie občianske meno amerického rapera Eminema, zažil aktuálne veľmi nepríjemnú situáciu. O štvrtej ráno mal návštevu vo vlastnom dome. Nielenže to nie je práve ideálny čas na stretnutia, ale navyše, išlo o nezvaného hosťa, píše portál Daily Mail.

Je neuveriteľné, že 26-ročnému Matthewovi Davidovi Hughesovi sa podarilo dostať až do obývačky rapera. Dom totiž stojí v luxusnej, stráženej štvrti, obohnanej vysokým plotom. Nehovoriac o tom, že Eminem si platí bezpečnostnú agentúru, ktorá má znemožniť presne takéto "návštevy". 

Šialená náhoda? Eminem spieval o posadnutom fanúšikovi už pred 20 rokmi:

Matthewovi sa ale podarilo prekonať všetky vonkajšie prekážky, do domu sa dostal s pomocou kameňa, ktorým rozbil okno v kuchyni. Cez to sa potom dostal dnu. To sa ale spustil alarm. Eminem sa zobudil a rovnako sa "zobudili" aj strážnici. No kým došli, raper už stál zlodejovi tvárou v tvár. Privolaná ochranka už potom prácu dokončila a zlodeja odovzdali policajtom.

​Pomenovanie "zlodej" ale nebude celkom presné. Skôr ide zrejme o šialeného fanúšika. Tento mladík sa totiž vlámal do Eminemovho predchádzajúceho domu už minulý rok. Vraj mu o nič iné nešlo, len byť s idolom chvíľku osamote. To s mu podarilo, no na podobný zážitok bude musieť na dlhšiu dobu zabudnúť, zrejme už bez trestu nevyviazne.

Súvisiace články

Najčítanejšie