Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Vdova po Karlovi Svobodovi čaká bábo! Podarilo sa, aj keď jej ťahá na 50!
Zdielať na

Vdova po Karlovi Svobodovi čaká bábo! Podarilo sa, aj keď jej ťahá na 50!

Archívna reportáž

Bolo to poriadne divoké manželstvo, ktoré sa skončilo tragédiou. Hviezdny český skladateľ, dobrý priateľ a spolupracovník Karla Gotta, Karel Svoboda, si siahol na život už pred 13 rokmi. V tom čase bola jeho manželkou Vendula, dnes už Pizingerová.

Po smrti o 34 rokov staršieho manžela zažívala Vendula ťažké chvíle. Mnohí ju povláčili bahnom a vinili za zlý psychický stav Karla Svobodu, hoci ten trpel roky bipolárnou poruchou bez vonkajšieho zavinenia. Napokon sa ale postavila neprajníkom a našla šťastie u druhého manžela. Ale len na tri roky.

​​Až do tretice sa podarilo 48-ročnej Vendule nájsť zrejme už definitívne toho pravého. S o 16 rokov mladším Josefom Pizingerom žiaria láskou od prvého dňa, a to sú spolu už 5 rokov.

Karel Svoboda bol autorom desiatok mega hitov, vrátane mnohých filmových soundtrackov:

A stalo to, čo už rozhodne nikto nečakal, azda ani samotní manželia Pizingerovci. Vendula si počkala na ten najzamilovanejší dátum v roku, aby zverejnila prekvapivú správu - rodinka sa rozrastie! "Jedine deti vedia, čo hľadajú, a tak si nájdu svojich rodičov... Toto dieťa si našlo nás a my budeme štyria," napísala k fotke s malými topánočkami v ruke, ako prezradila, sú po jej manželovi.

Vendula, ktorá je prezidentkou a zakladateľkou nadácie Kvapka nádeje, už má 15-ročného syna Jakuba z manželstva s Karlom Svobodom. Pod statusom sa okamžite začali zbierať gratulácie, napríklad aj od Mira Žbirku, Lucie Bílej či Marty Jandovej. Niektorí sa pozastavili nad jej vekom a "odvahou", no Vendula si z toho iste ťažké hlavu nerobí. Podľa portálu Blesk je šťastná nastávajúca mamička už v piatom mesiaci.

Súvisiace články

Najčítanejšie