Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Rihanna TAKTO zvádza v sexi bielizni! No čelí pre ňu žalobe!
Zdielať na

Rihanna TAKTO zvádza v sexi bielizni! No čelí pre ňu žalobe!

Archívna reportáž

Rodáčka z Barbadosu síce už dlhšiu dobu nepotešila svojich fanúšikov hudobným album či koncertným turné, no v práci aj tak nezaháľa. Potom, ako uviedla na trh svoje vlastné značky oblečenia, spodnej bielizne a kozmetiky sa dostavil obrovsky úspech. A tak sa zdá, že svoju pôvodnú profesiu speváčky zavesila zatiaľ na klinec.

Speváčka Rihanna síce za posledné roky nabrala nejaké to kilečko navyše, no v jej prípade ide o pozitívnu zmenu. Zaoblila sa na tých dobrých miestach a svoj sexepíl rovno využila vo vlastnej kampani na spodnú bielizeň.

Tento týždeň uzrela svetlo sveta Rihannina nová kolekcia sexi spodnej bielizne, a ako modelka si ju aj sama spropagovala. Jej značka ale čelí žalobe, údajne vraj svojou ponukou zákazníkov zavádzala. Nuž, teraz sa rozhodla ich pre zmenu zvádzať. V dráždivých kúskoch, ktoré plánuje speváčka predávať v exkluzívnom balíku vyzerá naozaj luxusne.

Rihanna čelí žalobe, svojich zákazníkov vraj zavádzala:

​Čokoládová princezná popu stavila na živelnosť a fotenie sa odohralo v luxusných priestoroch terasy s bazénom, obkolesenej exotickou prírodou. „Dievčatá to majú rady divoké! Tak som zavolala Adama Selmana na ďalšiu spoluprácu,“ naráža Rihanna v popise fotky na spokojnosť s prácou známeho fotografa.

Riri dráždi v spodnom prádle:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Da girls like it Savage! So I had to bring @AdamSelman back for another collab! ? Available May 1st only on savageX.com #UXTRA

Príspevok, ktorý zdieľa badgalriri (@badgalriri),

Tri obrázky, ktoré Rihanna zverejnila, zožali obrovský ohlas a fanúšikovia sa už nevedeli dočkať spustenia predaja plánovaného na prvý májový deň. Oceneniami ovešaná speváčka tak, zdá sa, nebude mať problém uživiť sa aj čímkoľvek iným, ako spevom, keďže čoho sa dotkne, to premení na zlato.

Súvisiace články

Najčítanejšie