Oblačno
23°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Ďalší herec z Game of Thrones je mŕtvy! Zomrel v deň svojich narodenín!
Zdielať na

Ďalší herec z Game of Thrones je mŕtvy! Zomrel v deň svojich narodenín!

Zdroj: Harshad Sharma/ilustračné

Od decembra je to už tretí herec zo seriálu Hry o tróny, ktorý už dnes nie je medzi nami. BJ Hogg si okrem megaúspešných sérií zahral aj obľúbených britských komediálnych seriáloch. Herec zomrel vo veku 65 rokov.

BJ Hogg bol nielen herec, ale aj režisér, spisovateľ a hudobník, ktorý svojim talentom ohuroval divákov na celom svete. Zúčastňoval sa prehliadok v prednese doma, ale aj vo svete. V domácom Severnom Írsku pravidelne vystupoval s hudobným zoskupením Big Bands.

BJ Hogg bol doma nielen pred kamerami, ale aj na divadelnom javisku. V severoírskom Belfaste vystupoval v tamojšom divadle no najväčšiu základňu fanúšikov si získal účinkovaním v seriály z produkcie BBC, Give my head Peace (Daj pokoj mojej hlave). Zo seriálu Hry o tróny ho môžu diváci poznať v úlohe Sera Addama Marbranda. Správu priniesol denník The Mirror.uk.

Snáď na svete niet človeka, ktorý by aspoň nepočul o Game of Thrones:

Riaditeľ BBC NI komentoval stratu člena svojho štábu nasledovne:  „BJ bol skvelý komediálny talent a milovaná postava v našom sitkome, Give My Head Peace. Mnohí nikdy nezabudnú na jeho vystúpenie v Dance Lexie Dance, ktoré bolo nominované na Oscara. Naše myšlienky sú v týchto ťažkých chvíľach s jeho rodinou a priateľmi.“

Podľa online životopisu sa BJ Hogg narodil 30. apríla 1955 v Severnom Írsku. Na jeho smrti je mrazivé to, že podľa tejto informácie si pre neho teda prišla smrť o 65 rokov v rovnaký dátum, v ktorom sa herec narodil.

 

 

Súvisiace články

Najčítanejšie