Oblačno
11°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Zúfalé celebrity?! Na pozdrave fanúšikom už zarába aj hviezda z potteroviek!
Zdielať na

Zúfalé celebrity?! Na pozdrave fanúšikom už zarába aj hviezda z potteroviek!

Archívna reportáž

Pandémia koronavírusu zasiahla svet umenia a kultúry viac, ako ktorúkoľvek inú oblasť. Umelci ostali zo dňa na deň bez príjmu a zrejme to ešte nejaký piatok potrvá. Ak aj karanténne opatrenia skončia, je možné, že obvyklí objednávatelia nebudú mať peniaze, aby sa projekty rozbehli.

Niet sa preto ani veľmi čo čudovať, keď sa niektorí snažia hľadať všemožné spôsoby, ako si niečo privyrobiť. Ľudia ale nemajú veľa pochopenia pre to, keď to robia hollywoodske hviezdy s miliónmi na konte.

Prednedávnom takto pohoršila verejnosť predstaviteľka Donny z Beverly Hills 902 10. Ponúkala fanúšikom chatovanie za 95 dolárov. V jej prípade ale naozaj ide o núdzu, keďže po smrti otca ju jej mama odstrihla od peňazí pre jej údajne nezodpovedné správanie.

Oživený seriál BH 902 10 skončil veľkým fiaskom, hoci upútavka bola skvelá:

​Ďalšia hviezda, ktorá sa pokúša si prilepšiť využívajúc slávu a oddaných fanúšikov je 32-ročný Tom Felton, píše portál Independent. Ak by toto meno niekomu veľa nehovorilo, ide o zákerného Draca Malfoya z "potteroviek". Začal ponúkať personalizované prianie za takmer 300 eur. A všetko ide do jeho vrecka, zdá sa.

Tom sa zasadzuje za ochranu prírody aj zvierat, ktovie, či časť jeho zisku poputuje aj na dobročinnosť:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tom Felton (@t22felton),

Tom ponúka osobný pozdrav záujemcom na stránke, ktorá sa zameriava na presne túto činnosť. Desiatky známych osobností z mnohých oblastí od filmu, hudby, športu, až po politikov ponúkajú pozdrav za poplatok. Je treba dodať, že skutočne prvotriedne hviezdy tam ale človek nenájde, Tom patrí rozhodne medzi najslávnejších, ktorí sú v ponuke. Slovákom ale budú iste známe aj mená Lorenzo Lamas, Lindsay Lohan, Dolph Lundgren, ale aj mnohé hviezdy zo seriálov ako napríklad MASH, Hra o tróny, Ženatý so záväzkami, či Teória veľkého tresku.

Hoci sú v ponuke stovky hviezd a hviezdičiek, Tom Felton patrí medzi najdrahšie celebrity na stránke, nakoľko k 300 eurám sa šplhá skutočne len málokto, väčšina pozdraví fanúšikov za sumu do 100 eur, niektorí aj za 10. Tom, ktorého majetok sa odhaduje na 20 miliónov dolárov, má na stránke zverejnených posledných šesť pozdravov, no celkovo až 89 hodnotení so skóre 4,9 z piatich možných. Namiesto kritiky za zvláštny spôsob privyrábania sa tak herec teší obrovskej vďake fanúšikov, ktorých pozdravil, a zarobil tak zhruba 27 tisíc eur.

Súvisiace články

Najčítanejšie