Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Dominika Cibulková ohúrila! TAKTO vyzerá krátko pred pôrodom?!
Zdielať na

Dominika Cibulková ohúrila! TAKTO vyzerá krátko pred pôrodom?!

Archívna reportáž

Mnoho žien, a ešte viac mužov sa obáva "zmamičkovania". Je to niečo ako premena dovtedy vždy tiptop nastajlovanej ženy na jej pribratejšiu, neupravenú a ľahostajnú verziu. Odhliadnuc od toho, že je to normálne a nie je na tom absolútne nič zlé, rozhodne nie ešte niekoľko mesiacov po pôrode, vôbec to neplatí plošne na všetky ženy.

Fyzická premena začína už v tehotenstve, reč pritom nie je o rastúcom brušku. Hormóny šalejú a neraz samotné ženy nechápu, na koho sa to v zrkadle pozerajú. V niektorých prípadoch akoby sa ale nič nedialo. Dokonalým príkladom je najmä Ivana Gáboríková, no aj Dominika Cibulková vyzerá stále perfektne.

Ak by naša najúspešnejšia tenistka nepribrala pár kíl navyše, bez detailu na bruško by asi nikto nespoznal, že onedlho rodí. Keď už sa aj jej telo trochu prirodzene zmenilo, jej vyšpičkovaný štýl vôbec. Dominika chodí stále perfektne upravená, o jej šatníku nehovoriac.

Dominika ukončila v novembri profesionálnu kariéru, neskôr vysvitlo, že pre tehotenstvo:

​Aktuálne pridala na Instagram fotku v prekrásnych letných šatách, stvorených tak pre tehotné, ako aj len tak, pre ženy na ležérne chvíľky. "Tento rok nepôjdem na Capri či do Saint Tropez, ale nevzdám sa oblečenia, ktorá by som tam toto leto nosila," napísala komentár k fotke. Šaty zo slovenskej dielne vychválil mnohí, krásu nastávajúcej mamičky napríklad aj tenisová kolegyňa Chris Evert: "Ako nastávajúca mamička si prekrásna!" Dominika ukázala rovnaké šaty, len v belasej farbe, už pred pár dňami.

Zapojila sa aj čerstvá mamička, Daniela Nízlová, ktorá chcela Dominiku zrejme utešiť, že na dovolenku asi môžu zabudnúť všetci. "My sme od Capri polhoďku a pochybujem, ze sa tam toto leto aj dostaneme," napísala mamička trojmesačnej Lindy. Ešte to ale vzdávať zrejme úplne netreba, napríklad Grécko avizovalo, žeby od júla rozbehli radi sezónu naplno. Ako čerstvá mamička ale zrejme Dominika bude tieto prázdniny prevetrávať svoj exkluzívny šatník skutočne len doma.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie