Skoro jasno
26°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Precitol princ Harry zo svojho rozhodnutia?! Chýba mu život pred megxitom!
Zdielať na

Precitol princ Harry zo svojho rozhodnutia?! Chýba mu život pred megxitom!

Archívna reportáž

Neprešiel ani celý jeden mesiac od megxitu a princ Harry už bilancuje a porovnáva klady a zápory svojho rozhodnutia opustiť rodnú zem. Zdá sa, že bývalý vojvoda precitol a s nostalgiou spomína na skvelé časy, ktoré prežil v službách kráľovskej armády. Život v Los Angeles je predsa len diametrálne odlišný od vznešeného životného štýlu na kráľovskom dvore.

Kým Meghan sa cíti vo svete celebrít a ulíc mesta anjelov ako ryba vo vode, Harrymu chýba jeho usadlý anglický život, priatelia a v neposlednom rade mu chýba jeho rodina. Toto všetko chcel a musel opustiť, ak chcel ostať šťastný so svojou manželkou a malým synom.

Keď si Harry projektoval svoj nový život a slobodu v uliciach slnkom zaliateho Malibu, nezamýšľal sa asi nad tým, že mu bude raz chýbať to, čo tak radikálne odmietol. Spolu so svojou pozíciou v kráľovskom paláci sa totiž musel vzdať aj toho, čo miloval najviac - hodnosti generálneho kapitána Kráľovského námorníctva a tiež čestného kapitána Kráľovskej armádnej letky. Podľa zdroja denníka The Sun dnes svoje rozhodnutie začína ľutovať.

Harry bol svojej funkcii v RAF oddaný aj počas ťažkých časov:

„Harry povedal svojim kamarátom, že mu armáda veľmi chýba,“ zveril sa zdroj. „Tiež priznal, že nemôže uveriť, ako sa mu obrátil život na ruby. V časoch, keď slúžil armáde, bol šťastný, potom stretol Meghan a život bol stále krásny. Ale nemohol tušiť, čo sa ešte udeje.“ Princ má údajne pocit, že bez svojej kráľovskej pozície a hodností sa útokom médií bráni oveľa ťažšie.

Harryho najbližší kamaráti ukazujú prstom na Meghan a vinia ju z Harryho nešťastia. Odtrhla princa od svojej rodiny, svojej rodnej zeme a navyše mu teraz nezostalo nič z toho, čo celé roky budoval a na čom lipol najviac. Napriek tomu sa vraj princ Harry vyjadril, že Meghan je to najlepšie čo ho v živote stretlo. A niet sa čo čudovať, porodila mu krásneho a zdravého syna, a tak sa môže s plnou vervou sústrediť na blaho jeho rodiny.

Súvisiace články

Najčítanejšie