Oblačno
15°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Americké hviezdy varujú Meghan a Harryho: Vybrali ste si veľmi zle!
Zdielať na

Americké hviezdy varujú Meghan a Harryho: Vybrali ste si veľmi zle!

Archívna reportáž

Rozhodnutie Meghan a Harryho presunúť svoj život z tichého prostredia kanadského ostrova Vancouver do slnečného Los Angeles nebol vraj vôbec dobrý nápad. Tvrdí to okrem iných hviezd aj Meghanina herecká kolegyňa Lindsay Lohan (33).

Kedysi problémová hviezda Lindsay Lohan žije v slnečnom štáte plnom tých najväčších svetových hviezd už dlhé roky. Myslí si však, že ak hľadal párik vojvodov miesto na bývanie, kde nájdu pokoj a súkromie, trafili úplne vedľa. Doslova bola ich rozhodnutím šokovaná.

Ako prináša denník Mirror.uk, ryšavá hviezda Lindsay Lohan, ktorá si už v živote kadečo preskákala a sama je terčom senzáciechtivých paparazzi, im radí prehodnotiť svoje rozhodnutie žiť na slnečnom Malibu. „No jedine, žeby mali vlastný kus ich súkromnej pláže,“ s úsmevom dodala Lindsay v online rozhovore. Manželia si mali hľadať svoje hniezdočko lásky práve na Malibu, kde sú podľa jej slov tony číhajúcich paparazzov.

Mnohí tvrdia, že talentovaná herečka Lindsay Lohan utopila svoju kariéru v alkohole:

„Nemôžete tam ísť ani na pláž bez ich prítomnosti, nedokážete sa dostatočne ďaleko vzdialiť ani na surfe. Jednoducho je tam veľmi náročné robiť čokoľvek verejne,“ opisuje život v celebritnom raji Lindsay.

​Nechápavo krúti nad rozhodnutím slávneho páru aj manželka Ozzyho Osbourna, Sharon. „Ak mali plné zuby novinárov v Británii, budú mať plné zuby novinárov aj v LA. Bude to pre nich nočná mora a nebudú mať normálny život,“ tvrdí rodená Britka a dodáva, „Je to také zvláštne. Som trochu sklamaná, že Harry skončí tu, v LA.“ Meghan si možno pozornosť domácich médií bude vedieť užívať, ak nebudú kritické voči jej osobe tak, ako tie britské. No ktovie, či tam nájde pokoj aj Harry, ktorého nátura je predsa len plachejšieho charakteru.

Súvisiace články

Najčítanejšie