Skoro jasno
26°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Šokujúce rozhodnutie Adely a jej manžela! S TÝMTO sme sa už rozlúčili!
Zdielať na

Šokujúce rozhodnutie Adely a jej manžela! S TÝMTO sme sa už rozlúčili!

Archívna reportáž

Sú celebritným párom na pohľadanie, no predsa sa okolo nich nedejú žiadne škandály. Žiadne výstredné správanie, žiadne hviezdne maniere. Naopak, zdá sa, že sa snažia žiť obyčajnejší život, ako sa v ich postavení vôbec dá. Adela a Viktor Vinczeovi teraz spravili ďalšie prekvapivé rozhodnutie.

Onedlho oslávia 39-ročná Adela a jej o desať rokov mladší manžel Viktor tretie výročie svadby. Zdá sa, že tí dvaja sa skutočne našli. Obaja so silným ekologickým cítením, obaja podporujúci dobročinnosť, obaja na rovnakej vlne aj v humore a obaja milovníci cestovania.

Tento rok je ale pre všetkých cestovateľov ťažký. Zatvorené hranice, zrušené letenky a strach z ochorenia ochromil cestovný ruch v podstate takmer na nulu.

Pripomeňte si veľký deň manželov Vinczeovcov:

​Viktor a Adela si cestovanie aj do exotiky mohli nielenže dovoliť, ale cudzie kultúry, ako aj prírodu chodili spoznávať obzvlášť radi. Tomu je pre tento rok koniec. Hoci ešte nie je isté, že by ostalo cestovanie znemožnené až do konca roka, oni už spravili rozhodnutie.

Viktor na svojom Instagrame ale pre nemožnosť cestovania kdesi k moru nenarieka, naopak. "Toto leto sme sa s morom definitívne rozlúčili. Tešíme sa do našich kopcov, hotelov, reštaurácii.Tešíme sa na teba, Slovensko," napísal Vincze a jasne tým prezradil, čo bude hlavná destinácia manželov. Dodal aj to, že na maximum budú využívať vlakovú prepravu, čo je rozhodne v súlade s ich environmentálnym zameraním.

Súvisiace články

Najčítanejšie