Polojasno
20°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Ignorácia karantény a veľká grilovačka?! Rytmus ukázal, akú mali doma PÁRTY!
Zdielať na

Ignorácia karantény a veľká grilovačka?! Rytmus ukázal, akú mali doma PÁRTY!

Archívna reportáž

Už mesiac o pol ubehlo od zavedenia prísnych opatrení, ktoré zmrazili život na Slovensku. Mnoho ľudí ostalo doma, nielen mimo práce, ale aj bez kontaktov s blízkymi. Karanténa priniesla, zdá sa, ovocie a počet nakazených sa znižuje. Opatrenia ale stále platia, no evidentne nie pre manželov Vrbovských.

Odkedy sa počasie prechýlilo k jarnému, či pomaly až letnému, ľudia sú na neudržanie. Plné parky, lesné cestičky, brehy jazier aj cyklotrasy sú dôkazom, že pred úzkostlivým strážením zdravia ľudia uprednostňujú pohodu pod holým nebom. Počasie je ako stvorené aj na obľúbené grilovačky.

Kto má rodinný dom, zrejme len ťažko odoláva pokušeniu rozpáliť gril a vychutnať si pohodu na záhrade. Neodolali evidentne ani Jasmina a Rytmus. Najprv si zavolali profesionála na úpravu ich záhradky, a potom už mohla zábava začať.

Pohoda je pre manželov Vrbovských dôležitá:

​Raper pridal do svojho instapríbehu viacero videí z rodinnej grilovačky. Sám stál za grilom nahodený s ponožkami v šľapkách a kládol na rozpálený rošt jedno mäso za druhým. K tomu kopa zeleninového šalátu a idylka mohla začať.

Rytmus a Jasmina si svoju záhradku užívajú často a radi:

Všetko by bolo v poriadku, ak by sa v Malinove u Vrbovských nezišlo podľa videa zhruba desať ľudí, všetci bez rúšok. Hoci išlo s najväčšou pravdepodobnosťou o Jasmininu rodinu, blízkych priateľov a ich deti, je na pováženie, či je rozumné takto riskovať, keď stále platia odporúčania, aby sa ľudia hromadne nestretávali. Nepochybne ale Patrik a Jasmina, ako zodpovední rodičia, vedia posúdiť, či je takáto grilovačka riziková, alebo je pre zdravie ešte dôležitejšia psychická pohoda.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie