Jasno
12°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Všetci herci prerušili nakrúcanie, TENTO to ignoruje! Po plastikách je už na nepoznanie
Zdielať na

Všetci herci prerušili nakrúcanie, TENTO to ignoruje! Po plastikách je už na nepoznanie

Zdroj: Isifa

Hoci má svoje najlepšie časy nenávratne za sebou, asi sa mu zacnelo po striebornom plátne. A to natoľko, že neváhal ignorovať momentálne nariadenia súvisiace s koronavírusovou pandémiou. Svoj rozbehnutý filmový projekt sa rozhodol 67-ročný Mickey Rourke stoj čo stoj dokončiť.

Hranice štátov sa zatvárali odhliadnuc od jeho veľkolepých plánov, a tak musel herec a celý štáb doslova zvádzať boj s časom a premiestňovať sa v presne naplánovaných termínoch, aby prísnym opatreniam unikol.

Po tom, čo všetky hollywoodske produkčné spoločnosti zrušili svoje pripravované projekty v snahe čo najviac zmierniť dopady koronavírusu na zdravie svojich zamestnancov a tiež fanúšikov, tvorcovia filmu Warhunt si podľa Daily Mail s týmto globálnym problémom hlavu príliš nezaťažovali.

Mickey Rourke sa okrem herectva venoval aj profesionálnemu wrestlingu:

​Keďže sa nakrúcanie konalo v hlavnom meste Litvy, v Rige, ktorá rovnako prijímala opatrenia a uzatvárala svoje hranice, filmovačka sa razom premenila na hru o čas. „Museli sme zmeniť Mikeov celý časový rozvrh, keďže krajina uzatvárala hranice. Našťastie, súhlasil s tým, že odletí skôr, aby sa vyhol uzatvorenie hraníc,“ priznal člen produkčného tímu. Týmto manévrom zabránili tomu, aby Mickey ostal trčať v Litve až do odvolania nariadení a tým by sa nakrúcanie neželane predĺžilo. Či mal aj zvyšok štábu takéto privilegované opatrenia, alebo sú v Rige dodnes nevedno.

Mickey Rourke s maskérkou, ktorá sa o neho starala počas nakrúcania:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Hanging with the superstar makeup artist @kseniyadurst and Punkie ❤️❤️❤️

Príspevok, ktorý zdieľa MICKEY ROURKE (@mickey_rourke_),

O žiadne legálne postihy sa štáb nemusel obávať, filmári dostali na nakrúcaniu zelenú priamo od lotyšského premiéra. Avšak podľa zdroja pri nakrúcaní platili po celý čas prísne opatrenia, čiže nosenie ochranných rúšok a pravidelná dezinfekcia bola údajne samozrejmosťou. Napriek obmedzeniam sa film podarilo dokončiť. „Boli prijaté isté nadštandardné opatrenia, a tak napríklad maskéri používali vždy jeden štetec na jedného herca a pri práci nosili ochranné masky,“ priblížil ďalej zdroj.

Diváci mohli Mickeyho Rourka zhliadnuť aj vo filme Sin City:

Film Warhunt bude akčným fantasy trhákom, ktorý diváka vezme do časov, keď vo svete vrcholí druhá svetová vojna. Na výsadkárov bojujúcich na čele s Mickeym na strane spojencov v lese zaútočia temné bytosti v podobe čarodejníc bojujúcich pod vlajkou hákového kríža. O tom, či film naozaj stál za takéto riskantné manévre sa diváci budú môcť presvedčiť už koncom leta 2020.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie